Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5ος Αγώνας GTCC'11 - Mέγαρα 29- 30 Οκτωβρίου - Αιτήσεις Συμμετοχής

Το GTCC επιστρέφει, μετά τον 4ο αγώνα στην Πάτρα, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων όπου θα πραγματοποιηθεί ο 5ος αγώνας της χρονιάς μαζί με τον αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου 2011.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά, που θα αρχίσουν στις 14.00 και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011.

Η κατάθεση των Αιτήσεων Συμμετοχής θα γίνει από τις...
18:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.
Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα υπάρχει μία μικρή αύξηση και θα είναι 40 Ευρώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC (αρχείο Αcrobat Reader)

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...