Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το 33o Rally Κρήτης με 29 συμμετοχές

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κ.) με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) τμήμα αθλητισμού, διοργανώνει το 33ο Rally Κρήτης, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Ο αγώνας είναι ο πέμπτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων Rally και ο τέταρτος για το Κύπελλο Rally Sprint Κρήτης.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή...
29 πληρώματα από όλη την Ελλάδα και αναμένετε συναρπαστικό, αφού υπάρχει έντονη βαθμολογική κόντρα, κυρίως στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων Rally. Το Σάββατο το πρωί, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, στις εγκαταστάσεις της ΑΜΚΟ Ηρακλείου στη Λεωφόρο Ικάρου.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη και η δεύτερη ειδική του αγώνα, στη διαδρομή Αυγενική – Αγία Βαρβάρα, με το πρώτο αυτοκίνητο να παίρνει εκκίνηση στις 15:00 και ξανά στις 15:48. Θα ακολουθήσει 30λεπτο service στην πίστα καρτ “KART CENTER CAFÉ” στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου θα φιλοξενείται η γραμματεία και το service park του αγώνα και τις δύο μέρες. Η συνέχεια θα δοθεί στις 17:15, στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση, με την παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθως τα αγωνιστικά θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στο χώρο της πλατείας.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 θα αναχωρήσουν για το “KART CENTER CAFÉ” για 10λεπτο service και στη συνέχεια για τις δύο πρώτες ειδικές της ημέρας, στις διαδρομές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή και Καστέλι – Καλό Χωριό, με το πρώτο αυτοκίνητο να εκκινεί στις 10:41 και 11:16 αντίστοιχα. Ακολουθεί 15λεπτη ανασυγκρότηση και 30λεπτο service και συνέχεια στης διαδρομές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή(2) στις 13:08, Καστέλι – Καλό Χωριό(2) στις 13:43 και Καινούριο Χωριό – Επισκοπή(3) στις 14:31.

Η αυλαία του 33ου Rally Κρήτης θα πέσει στην Πλατεία Ελευθερίας, με το πρώτο πλήρωμα να ανεβαίνει στη ράμπα τερματισμού στις 15:21.

Να πούμε ότι οι διαδρομές θα κλείνουν μία ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στα σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και να μη μετακινούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η “ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ” στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων 310 στο Ηράκλειο, ενώ σημαντική υποστήριξη προσφέρουν η “ANEK – SUPERFAST” και η πίστα καρτ “KART CENTER CAFÉ”. 

ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...