Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΣΑ - Απεργίες ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις ημέρες της απεργίας(19, 20 Οκτωβρίου 2011)

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ).

Αναλυτικά, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, οι αστικές συγκοινωνίες θα λειτουργήσουν ως εξής:


  • Λεωφορεία, θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 21.00
  • Τρόλεϊ, θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 21.00
  • Οι συρμοί της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), θα λειτουργούν από τις 10.00 έως τις 18.00.
  • Οι συρμοί των Γραμμών 2 και 3 (Μετρό), θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Το τμήμα Δ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο θα μείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα δρομολόγια του Μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δ. Πλακεντίας.
  • Οι συρμοί του Τραμ, θα λειτουργούν από τις 08.00 έως τις 20.00.
Επίσης, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οι αστικές συγκοινωνίες θα λειτουργήσουν ως εξής:
  • Λεωφορεία, θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 21.00
  • Τρόλεϊ, θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 21.00
  • Οι συρμοί των Γραμμών 1 (ΗΣΑΠ) καθώς και 2 & 3 (Μετρό), θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Το τμήμα Δ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο θα μείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα δρομολόγια του Μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δ. Πλακεντίας.
  • Οι συρμοί του Τραμ, θα λειτουργούν από τις 08.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος δεν θα εκτελεί δρομολόγια.

Σημαντική παρατήρηση:Την Τετάρτη και την Πέμπτη (19, 20/10/2011), με εντολή της Αστυνομίας οι σταθμοί του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ θα παραμείνουν κλειστοί για το επιβατικό κοινό, οι δε συρμοί θα διέρχονται αλλά δεν θα ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ - ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ επιβάτες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...