Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10th Easykart Trofeo International 2011

Για 10η συνεχόμενη χρονιά, πιστή στο ραντεβού της, η Birel θα διοργανώσει τον πολύ επιτυχημένο θεσμό του Easykart Trofeo, στην πίστα "7laghi" στο Casteletto di Branduzzo στην Ιταλία, το τριήμερο από 14-16 Οκτωβρίου 2011.

Οδηγοί από όλο τον κόσμο θα...
διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο του θεσμού, σε όλες τις κατηγορίες του Easykart, με παιδιά 6 ετών έως και ενήλικες μεγαλύτερων ηλικιών.

Για την Ελλάδα η διοργανώτρια εταιρεία έχει δώσει κάποιες θέσεις στις οποίες εκτός από τους νικητές της τρέχουσας χρονιάς μπορούν να συμμετέχουν και κάποιοι επιπλέον οδηγοί που επιθυμούν.

Για τον λόγο αυτό επικοινωνείστε άμεσα με την Zorri Motorsport προκειμένου να εξασφαλίσετε μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Λόγο περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Stathis Xintavelonis
E-mail: stathis@zorri.gr
1-3, Niovis & Zalogou st.
14451 Metamorfosi, Greece
Tel.: (+30) 2102841070
Fax: (+30) 2102841074
web site www.zorri.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...