Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota τιμά τον Εξουσιοδοτημένο Εμπορο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ

Η Toyota τιμά τον Εξουσιοδοτημένο Εμπορο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ, με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών, «Ichiban 2011» Toyota τίμησε συνολικά 41 Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους από 31 αγορές με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε τους νικητές του Ευρωπαϊκού Βραβείου Ικανοποίησης Πελατών 2011 ‘Ichiban’ κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Reichstag του Βερολίνου.

Απονεμήθηκαν συνολικά...
41 βραβεία σε Εμπόρους από 31 αγορές για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν στην ικανοποίηση πελατών στους τομείς Πωλήσεων & After Sales. Αξιολογήθηκαν 2.600 Ευρωπαίοι Έμποροι μέσω συνεχούς παρακολούθησης της απόδοσής τους, όπως ορίζουν οι προδιαγραφές της εταιρίας. Σύμφωνα με ένα σετ πολύ αυστηρών κριτηρίων επιλογής, οι νικητές παρέχουν κορυφαία εξυπηρέτηση με στόχο πάντα να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Μιλώντας στην τελετή απονομής, ο Didier Leroy, Πρόεδρος & CEO της TME δήλωσε: «Το Βραβείο Ichiban αναγνωρίζει επίσημα όσους αρίστευσαν στην εφαρμογή της φιλοσοφίας «Πρώτα ο Πελάτης» (“Customer First”) . Κάθε μέλος της οικογένειας Toyota φροντίζει να προσφέρει πάντα το καλύτερο, και ειδικότερα οι Έμποροί μας έχουν δεσμευτεί να παρέχουν την καλύτερη συνολική εμπειρία στο πελάτη. Βασιζόμαστε στους βραβευμένους με Ichiban Εμπόρους μας, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τον πελάτη!

Ο Εξουσιοδοτημένος Εμπορος της Toyota Ελλάς, ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε. τιμήθηκε με την κορυφαία αυτή διάκριση των “Ichiban” European Customer Satisfaction Awards της Toyota,

Η ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε. που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης (6ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών) αναγνωρίστηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην ικανοποίηση πελατών στους τομείς Πωλήσεων και After Sales. Το βραβείο παραδόθηκε στον κ. Ιωάννη Παπακαλιάτη, Πρόεδρο της ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε. από τους κ.κ. Didier Leroy, Πρόεδρο της ΤΜΕ και τον κ. Αριστείδη Αραβανή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyota Ελλάς αβεε.

«Η λέξη ‘Ichiban’ είναι Ιαπωνική και προέρχεται από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει «Πρώτα ο Πελάτης». Το ‘Ichiban’ να έχει την έννοια του ‘πρώτος’ ή ‘νούμερο ένα’. Από το 2006 που ξεκίνησαν τα ετήσια Βραβεία Ichiban της TME, η απόδοση των Εμπόρων της Toyota στην Ικανοποίηση των Πελατών έχει βελτιωθεί κατά 21% περίπου στον τομέα Πωλήσεων και 14% στο After Sales.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...