Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλασικές Πίστες και Περισσότερες Επιλογές για τον Προσομοιωτή Οδήγησης της Toyota Motorsport GmbH (TMG)

Κολονία, Γερμανία - Εμβληματικές πίστες και μια νέα γκάμα από μοντέλα βελτιώνουν τον προσομοιωτή οδήγησης στην Toyota Motorsport GmbH (TMG), που είναι ήδη ένας από τους πιο προηγμένους στην ανοικτή αγορά.

Ο προσομοιωτής της TMG περιλαμβάνει τώρα ακριβείς αναπαραγωγές του Circuit de la Sarthe στο Le Mans με μήκος 13.629 χλμ καθώς και τα 20.81 χλμ του Nürburgring Nordschleife. Επίσης, έχουν προστεθεί η διάταξη του Hockenheim Grand Prix και η νυχτερινή κούρσα στο...
Marina Bay Circuit στη Σιγκαπούρη, βελτιώνοντας τον προσομοιωτή οδήγησης της TMG που περιλαμβάνει πλέον την πλειονότητα των circuit της F1.

Η μοναδική αυτή επιλογή από πίστες επιτρέπει στους πελάτες της TMG να βιώσουν απαιτητικά circuit όπως το Nürburgring Nordschleife σε απόλυτα ασφαλείς και επαναλαμβανόμενες συνθήκες, ή να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες σε πίστες όπως το Le Mans ή το Marina Bay όπου απαγορεύονται οι ιδιωτικές δοκιμές.

Ο προσομοιωτής οδήγησης που αρχικά δημιουργήθηκε αποκλειστικά ως εργαλείο για την Formula 1, έχει αναβαθμιστεί επίσης με τέσσερα εικονικά μοντέλα που έχουν αναπαραχθεί πιστά και συγκεκριμένα εξομοιοτή το F1, το GP2, το Super GT και το Le Mans Prototype. Όλες οι πίστες έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ακριβείς τεχνικές χαρτογράφησης με laser, με ακρίβεια 0.2mm στο πλάτος και λιγότερο από 1mm στο ύψος.

Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη που καλύπτει 220°, αναπαράγει κάθε κομμάτι των θρυλικών αυτών πιστών, με τις γωνιές, τις ανωμαλίες του οδοστρώματος αλλά και τους εξωτερικούς παράγοντες όπως το περιβάλλον και τους σπόνσορες. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία hardware-in-the-loop, ο προσομοιωτής της TMG επιτρέπει στους οδηγούς να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον τόσο ακριβές που, για παράδειγμα, αναπαράγει τη συχνότητα των κινήσεων των τροχών σε όλες τις ταχύτητες, ενώ μπορούν να πειραματιστούν με αλλαγές στο set-up του αυτοκινήτου και να παίρνουν άμεσες αξιολογήσεις.

Το ακριβές μοντέλο τροχών περιλαμβάνει τα θερμικά φαινόμενα που επιτρέπουν ακριβή αναπαράσταση της ισορροπίας ανά γύρο, με ειδικές λειτουργίες για επανάληψη των γύρων, που επιτρέπουν άμεση σύγκριση διαφορετικών set-ups.

Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας και την αναπαράσταση της αίσθησης της αγωνιστικής οδήγησης, ο προσομοιωτής οδήγησης της TMG βρίσκεται σε ένα αμάξωμα αυτοκινήτου κανονικού μεγέθους, είτε σε στυλ F1 είτε με κλειστή καμπίνα, προσαρμοσμένο σε μια ηλεκτρο-υδραυλική πλατφόρμα κίνησης με έξι διαφορετικές ρυθμίσεις.

Η TMG προσφέρει πακέτα χρήσης του προσομοιωτή οδήγησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός με επιπρόσθετες επιλογές όπως πλήρη αγωνιστική υποστήριξη από μηχανικούς και ανάλυση των δεδομένων.

Για την πλήρη λίστα των διαθέσιμων πιστών και λεπτομερή χαρακτηριστικά του προσομοιωτή οδήγησης του TMG, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.toyota-motorsport.com/services/facility/driving-simulator.html. 
[TOYOTA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...