Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota Motor Europe αύξησε τις πωλήσεις της κατά 13%

Η Toyota Motor Europe αύξησε τις πωλήσεις της κατά 13% το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς Η Toyota Motor Europe ανέφερε πωλήσεις 233.336 οχημάτων Toyota και Lexus για το 1ο τρίμηνο του 2011, αύξηση 13% από το 2010. Οι μηνιαίες πωλήσεις οχημάτων ξεπερνούν σταθερά τους στόχους της εταιρίας από τον Ιούνιο του 2010. Οι συνολικές μηνιαίες πωλήσεις της Toyota το Μάρτιο ξεπέρασαν τον αριθμό των...
100.000 μονάδων για πρώτη φορά από το Μάρτιο του 2009. Αυξημένη ζήτηση για το Toyota AYGO, την οικογένεια Auris, τα RAV4 και Land Cruiser. Τα Toyota Verso-S και Lexus CT 200h ξεκίνησαν δυνατά το πρώτο τρίμηνο του 2011.

• Πωλήσεις 233.336 οχημάτων Toyota και Lexus, υπέρβαση στόχου
• Αύξηση ποσοστού Ευρωπαϊκών πωλήσεων στο 4,71%
• Οι πωλήσεις Μαρτίου ξεπέρασαν τις 100.000 μονάδες για πρώτη φορά από το Μάρτιο του 2009
• Δυνατό ξεκίνημα για τα Toyota Verso-S και Lexus CT 200h
• Η Lexus στην Ευρώπη κατέρριψε το ρεκόρ πωλήσεων σε ιδιώτες όλων των εποχών το Μάρτιο με 6.519 οχήματα
• Τα υβριδικά οχήματα διεκδικούν το 11% των πωλήσεων Toyota και Lexus στην Ευρώπη

Ο Miguel Fonseca, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της TME δήλωσε σχετικά: «Η ισχυρή ανοδική τάση πωλήσεων οχημάτων Toyota στην Ευρώπη συνεχίζεται και το 2011 καθώς οι συνθήκες της αγοράς βελτιώνονται σε όλη την ήπειρο. Τα Toyota Verso-S και Lexus CT 200h, τα τελευταία μοντέλα που προστέθηκαν στην προϊοντική γκάμα μας, έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους πελάτες».

Και πρόσθεσε: «Οι σκέψεις και προσευχές όλων των μελών της Toyota στην Ευρώπη είναι με τον κόσμο της Ιαπωνίας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Σε όλο τον κόσμο, η Toyota και τα μέλη της έχουν αναλάβει πλείστες πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των πληγέντων από το σεισμό του Μαρτίου και την αποκατάσταση της Ιαπωνίας».

Το Toyota AYGO σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πωλήσεις 24.864 οχημάτων, αύξηση 16% από το 2010. Το Auris, το υβριδικό Auris και το Corolla sedan συνεχίζουν να διαπρέπουν στην κατηγορία C με τις πωλήσεις της οικογένειας Auris να φτάνουν στο 45% και του Corolla sedan στο 63%. Το Toyota Yaris παραμένει ανταγωνιστικό με πωλήσεις 45.402 οχημάτων.

Η ζήτηση στην αγορά για μοντέλα SUV παρέμεινε ψηλά με τις πωλήσεις των Toyota RAV4 και Land Cruiser να αυξάνονται πάνω από 60%, στα 22.498 και 11.757 οχήματα αντίστοιχα.

Η Lexus διαμόρφωσε μία ιδιαίτερα καλή εικόνα στην αγορά premium με πωλήσεις 10.254 οχημάτων - εντυπωσιακή αύξηση 43% από το 2010. Το Μάρτιο, η Lexus στην Ευρώπη, κατέρριψε το ρεκόρ όλων των εποχών στις πωλήσεις σε ιδιώτες με 6.529 οχήματα, στο οποίο συνετέλεσε το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου Lexus CT 200h.

Οι πωλήσεις υβριδικών οχημάτων Toyota και Lexus αυξήθηκαν κατά 28% από το 2010, με 25.919 μονάδες, δηλαδή το 11% των συνολικών πωλήσεων Toyota στην Ευρώπη. Το Μάρτιο επίσης, οι παγκόσμιες πωλήσεις υβριδικών Toyota έφτασαν στα 3 εκατομμύρια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...