Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To εργοστάσιο της BMW στο Βερολίνο παρήγαγε τη δις εκατομμυριοστή μοτοσικλέτα.

H δις εκατομμυριοστή μοτοσικλέτα έφυγε από τη γραμμή συναρμολόγησης της εργοστασιακής μονάδας της BMW στο Βερολίνο-Σπάνταου. Οι μοτοσικλέτες BMW για την παγκόσμια αγορά παράγονται στο εργοστάσιο στο Βερολίνο-Σπάνταου από το 1969. Η επετειακή μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Stunt-riding Μοτοσικλέτας, Chris Pfeiffer, στη διάρκεια μιας ειδικής τελετής, στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος του Βερολίνου, Klaus Wowereit, καθώς και πολυάριθμοι προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και οι ηθοποιοί Hannes Jaenicke και Gerit Kling. Στη συνέχεια, η μοτοσικλέτα παραδόθηκε στον René Gurka, Διευθυντή της Berlin Partner GmbH. Πρόκειται για μια BMW R 1200 GS σε αποκλειστικό σχέδιο «Berlin» και θα είναι το έπαθλο που θα απονεμηθεί με κλήρωση στα...
πλαίσια του βιομηχανικού κουίζ «Ich bin ein Berliner» της βιομηχανικής καμπάνιας «be Berlin».

«Η BMW παρέμεινε πιστή στο Βερολίνο, όταν άλλοι έφευγαν από την πόλη. Η διορατικότητα όσον αφορά τις καινοτομίες και η ευσυνείδητη απόφαση για το Βερολίνο αποδείχτηκαν, τελικά, σωστές. Η BMW και το Βερολίνο πέρασαν μαζί από «σαράντα κύματα» και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον με επιτυχία», υπογράμμισε ο Klaus Wowereit. Με αυτήν τη δωρεά και με τη σύμπραξή της στην καμπάνια «be Berlin», η BMW στηρίζει την προσπάθεια για τη βελτίωση της αντίληψης του κόσμου για το Βερολίνο ως έναν ελκυστικό, πρωτοποριακό και προσανατολισμένο στο μέλλον τόπο.

Στη διάρκεια της ειδικής τελετής, ο Hendrik von Kuenheim, Διευθυντής της BMW Motorrad, δήλωσε: «Το BMW Group στηρίζει με τρόπο βιώσιμο τη μοτοσικλέτα και την τεράστια παράδοσή της. Οι μοτοσικλέτες BMW ενσαρκώνουν την «απόλυτη οδηγική απόλαυση» στην πιο «καθαρή» μορφή της. Κατάφεραν να γίνουν αρεστοί πρεσβευτές της μάρκας BMW και, συγχρόνως, πρεσβευτές του Βερολίνου σε όλο τον κόσμο. Από τη γερμανική πρωτεύουσα, εξάγονται με τον «αέρα του Βερολίνου στα ελαστικά τους» σε 130 χώρες. Η εταιρεία μας είναι απόλυτα πεπεισμένη για τη δύναμη της μακρόχρονης σχέσης ανάμεσα στο Βερολίνο και το BMW Group ως αποτέλεσμα μιας ευχάριστης και θετικής ανάπτυξης η οποία επιβάλλεται να συνεχιστεί επ’ άπειρον.»

Απασχολώντας 1.900 εργαζομένους, η εργοστασιακή μονάδα της BMW στο Βερολίνο παράγει την ημέρα 510 μοτοσικλέτες από όλες τις σειρές μοντέλων και, επιπρόσθετα, γύρω στα 24.000 δισκόφρενα για τα εργοστάσια αυτοκινήτων. Η ετήσια παραγωγή της μονάδας για το 2010 ανήλθε σε 97.076 μοτοσικλέτες, ενώ κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της, το 1969, παράχθηκαν στο Βερολίνο συνολικά 12.000 μοτοσικλέτες. «Το Βερολίνο θα εξακολουθήσει να είναι η «καρδιά» της παραγωγής μοτοσικλετών της BMW. Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, προκειμένου να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πάντα μπροστά από τους άλλους», δήλωσε ο Hermann Bohrer, Διευθυντής του εργοστασίου της BMW στο Βερολίνο.

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση διατίθενται μέσα από τα link:
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5581.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5600.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5616.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5627.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5653.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5656.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5708.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5729.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5773.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5774.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5781.jpg
http://www.bmwinternational.rbplimited.co.uk/2,000,000%20Berlin/IMG_5791.jpg

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...