Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Subaru ποντάρει στην υγραεριοκίνηση

Η Subaru Motors Hellas, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες των οδηγών σε μία περίοδο δύσκολων οικονομικών συνθηκών, διαθέτει και τοποθετεί κιτ υγραεριοκίνησης για όλες τις εκδόσεις του Subaru Forester 2.0L βενζίνης, προτείνοντας μία αποτελεσματική λύση στη μείωση του αυξημένου κόστους χρήσης, το οποίο προέρχεται κυρίως από την πολύ αυξημένη τιμή της αμόλυβδης βενζίνης.

Με τον ισχυρό, συμπαγή και χαμηλά τοποθετημένο κινητήρα SUBARU BOXER και το σύστημα...
μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, το Forester συνδυάζει το χαμηλό κέντρο βάρους και τη μεγάλη απόσταση από το οδόστρωμα. Η σίγουρη συμπεριφορά του προσφέρει μοναδική άνεση. Είναι πρωτοποριακό σε κάθε λεπτομέρειά του και απολαυστικό στην οδήγηση.

Σημαντικά πλεονεκτήματα χρήσης υγραερίου
- Το υγραέριο προσφέρει οικονομία στα καύσιμα αφού η τιμή ανά λίτρο του υγραερίου είναι περίπου στο 45% της τιμής της βενζίνης σήμερα.
- Τελειότερη καύση, με λιγότερες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και υδρογονανθράκων (HC).
- Δυνατότητα αξιοποίησης της χωρητικότητας του ρεζερβουάρ βενζίνης και του ρεζερβουάρ υγραερίου, αυξάνοντας κατά πολύ την αυτονομία του αυτοκινήτου μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.


Η τεχνολογία LPfi
Η Subaru Motors Hellas επέλεξε το σύστημα υγραεριοκίνησης LPfi (light propane flex injection) ως την καλύτερη και πιο τεχνολογικά προηγμένη λύση για την αξιοποίηση της χρήσης υγραερίου στο Forester.
Πιο συγκεκριμένα, ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του συστήματος LPfi είναι:
- Ψεκασμός του υγραερίου μέσω ανεξάρτητων «μπεκ» και όχι μέσω των υπαρχόντων «μπεκ» της βενζίνης.
- Το αέριο καύσιμο φθάνει την στιγμή του ψεκασμού σε υγρή μορφή.

To σύστημα LPfi
Η συνημμένη εικόνα παρουσιάζει το σύνολο των εξαρτημάτων που απαρτίζουν το σύστημα υγραερίου LPfi, καθώς και την σειρά λειτουργίας του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...