Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωτοποριακός μοριακός ιχνηθέτης διασφαλίζει την ποιότητα των καυσίμων Shell!

Η Coral A.E. δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους για εξέλιξη, και ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, εισάγει μια μοναδική τεχνολογία, μοριακού ιχνηθέτη, για τον ποιοτικό έλεγχο στα καύσιμα μας.

Όλα τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell ενσωματώνουν πλέον την νέα τεχνολογία του μοριακού ιχνηθέτη, που επιτρέπει την επαλήθευση της ταυτότητας του προϊόντος και των μοναδικών του χαρακτηριστικών.

Ο μοριακός ιχνηθέτης εισάγεται στα διαφοροποιημένα...
καύσιμα Shell (V-Power, V-Power Racing και V-Power Diesel) σε απειροελάχιστες ποσότητες (χιλιοστόγραμμα/ανά κυβικό μέτρο, PPB) δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με ειξειδικευμένα όργανα δεν μπορεί να αφαιρεθεί ούτε και να παραμορφωθεί και έτσι δίνεται η δυνατότητα για ταυτοποίηση των καυσίμων μας με εξαιρετική ακρίβεια.

Η μοριακή ιχνηθέτηση είναι προϊόν αποκλειστικής μας συνεργασίας με την Authentix (USA). Η Authentix σε συνεργασίες με πολυενθικές εταιρείες πετρελαίου και κυβερνητικούς φορείς έχει ελέγξει αποτελεσματικά τη διακίνηση πετρελειοειδών προστατεύοντας καταναλωτές και φορολογούμενους από λαθροχειρίες.

Τα χαρακτηριστικά του μοριακού ιχνηθέτη είναι ότι:
  • Εισάγεται στο καύσιμο σε απειροελάχιστες ποσότητες και ανιχνεύεται μόνο από εξειδικευμένο εξοπλισμό
  • Ανιχνεύει μεταβολές στη σύσταση του καυσίμου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια
  • Χρησιμοποιείται σε οποιονδήποτε τύπο καυσίμου χωρίς να μεταβάλει καμία από τις φυσικές ή χημικές του ιδιότητες ενώ είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένος για όλους τους κινητήρες

Η εφαρμογή και αυτού του συστήματος μοριακού ιχνηθέτη εντάσσεται στην διαρκή δέσμευση έναντι των πελατών μας για την παροχή ποιοτικών καυσίμων με άριστες προδιαγραφές. Στην Shell δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στα θέματα της ποιότητας και τηρούνται πολύ υψηλά standards σε όλη την διαδικασία διαχείρισης των καυσίμων μας.

Ο μοριακός ιχνηθέτης έρχεται να προστεθεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται συστηματικά στα πρατήρια Shell για να προσφέρουμε την μέγιστη διασφάλιση στους πελάτες μας ότι η ποιότητα των καυσίμων που προμηθεύονται από τα πρατήριά μας είναι μοναδική.
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...