Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η SEAT χορηγός στο FULL MOON party

Η SEAT χορηγός στο FULL MOON party

Πρώτη πανσέληνος της καλοκαιρινής περιόδου, το ομορφότερο μπαλκόνι της Αθήνας, η πιο όμορφη μουσική της πόλης και ο πιο δυναμικός χορηγός!

Η SEAT αναλαμβάνει λοιπόν την χορηγία του FULL MOON party στο Galaxy Bar του Hilton, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011.

O DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος, συνεχίζοντας την παράδοση των πιο επιτυχημένων events στα καλύτερα...
ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει με τα μοναδικά του ακούσματα στο Galaxy Bar του Hilton στο καθιερωμένο πλέον FULL MOON party.

Ένα μοναδικό event που ταιριάζει απόλυτα στα brand values της Μάρκας (Dynamic, Design driven, Young spirited) και το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει το πιο trendy κοινό της πόλης σε μία βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

FULL MOON party by SEAT & DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος. Ένας δυνατός συνδυασμός την ομορφότερη νύχτα της άνοιξης με την καλύτερη θέα της πόλης.
[SEAT MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...