Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RENAULT: Νέες εκδόσεις Energy με πλούσιο εξοπλισμό

Η νέα σειρά Clio Energy με κινητήρα 1.2lt 16V 75hp ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς αφού προσφέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 15’’, σπορ αεροτομή, φιμέ πίσω και πλευρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, ραδιο-CD με MP3 μόνο από 10.850€ και με επιπλέον 2 χρόνια δωρεάν service και όφελος έως 1.850€!

Η νέα σειρά Megane Turbo Energy με κινητήρα 1.4lt Turbo TCE 130hp προσφέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16’’, φιμέ πίσω και πλευρικά παράθυρα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, από 16.780€ και επιπλέον 3 χρόνια δωρεάν service και 5 χρόνια εγγύηση.

Αλλά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης του Clio είναι η χαμηλή κατανάλωση, οι 4...
αερόσακοι, το ABS με EBV και AFU, οι προβολείς ομίχλης, τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, οι «έξυπνοι» υαλοκαθαριστήρες εμπρός-πίσω, ο υπολογιστής ταξιδίου, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές με τηλεχειρισμό, το ρυθμιζόμενο τιμόνι καθ’ ύψος και φυσικά η ασφάλεια που πιστοποιούν τα 5 αστέρια EuroNCAP.

Ο βασικός εξοπλισμός του Megane Energy περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, ABS με EBV και AFU, αισθητήρες βροχής και φωτεινότητας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, ρυθμιζόμενο καθ’ύψος κάθισμα οδηγού, ρυθμιζόμενο τιμόνι καθ’ύψος και απόσταση, αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω με μηχανισμό κατά της παγίδευσης, αυτόματα ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, ράδιο-cd με MP3 σύστημα επικοινωνίας Bluetooth, υπολογιστή ταξιδίου, προβολείς ομίχλης και φυσικά ασφάλεια 5 αστέρων EuroNCAP.
[RENAULT]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...