Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας με την PORSCHE

Σε συνέχεια της υπογραφής του δεσμευτικού μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες, στις 15 Φεβρουαρίου 2011, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, ολοκλήρωσε ταχύτατα και αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες εκείνες υποδομές που την καθιστούν πλέον αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα στην Ελλάδα της κορυφαίας μάρκας της βιομηχανίας της αυτοκίνησης.

Συγκεκριμένα, εντάσσει στο δυναμικό της την έμπειρη και εκπαιδευμένη, από την Porsche AG, ομάδα στελεχών που υποστηρίζει τη μάρκα στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις...
υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Porsche Center Athens στη Μεταμόρφωση Αττικής. Για τη Moτοδυναμική ΑΕΕ, η ένταξη της PORSCHE στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο των οίκων που εκπροσωπεί, δημιουργεί νέα δεδομένα επιχειρηματικής παρουσίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε για τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική και την πρόκληση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω στην ελληνική αγορά μια από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου παγκοσμίως. Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες PORSCHE, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που επιτυχημένα πράττουμε χρόνια και για τις άλλες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε».


Σχετικά με τον όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ
Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR CO. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1992 με διακριτικό τίτλο YAMAHA MOTOR HELLAS Α.Ε., και άλλαξε σε ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ το 2001 εν όψει της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2005. Η μετοχή της διαπραγματεύεται με την ονομασία ΜΟΤΟ.

Οι κύριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία της ευρείας σειράς των προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ για την απόλαυση της κίνησης στη στεριά και στη θάλασσα. Συμπληρωματικά ο όμιλος διανέμει κορυφαία ονόματα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ άλλων CONTINENTAL, ALPINESTARS, OHLINS, JEANNEAU, RICHA, SHARK και SELVA.

Ο όμιλος περιλαμβάνει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα και τρεις θυγατρικές:

  • ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.
  • MOTODYNAMICS Srl. στο Βουκουρέστι Ρουμανίας
  • MOTODYNAMICS Ltd. Στη Σόφια Βουλγαρίας
Από το 2009 τα κεντρικά γραφεία και οι σύγχρονες αποθήκες βρίσκονται στον Ασπρόπυργο.

Από το Μάιο του 2010 ο όμιλος δραστηριοποιείται στον κλάδο αυτοκινήτων, με την ανάληψη της διανομής των αυτοκινήτων PORSCHE στην ελληνική αγορά. H δραστηριότητα της PORSCHE διατηρείται στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας του κτιρίου Porsche Center Athens, στη Μεταμόρφωση Αττικής.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...