Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OPEL: Πρόσθετες βάρδιες για το Astra στα εργοστάσια των Gliwice και Ellesmere Port

Η Opel προγραμματίζει πρόσθετες βάρδιες στα εργοστάσια των Gliwice (Πολωνία) και Ellesmere Port (Βρετανία) προκειμένου να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση για το Astra Sports Tourer και το πεντάθυρο Astra. Συνολικά οκτώ πρόσθετες βάρδιες προγραμματίζονται ανά εργοστάσιο τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Η Opel προσθέτει τώρα ένα τρίτο εργοστάσιο στο πρόγραμμα παραγωγής του Astra. Αυτή τη στιγμή το Rüsselsheim προετοιμάζεται για τις ανάγκες συναρμολόγησης του μοντέλου. Αν και το Insignia βρίσκεται σε φάση πλήρους...
παραγωγής, οι υπεύθυνοι μηχανικοί έχουν ετοιμάσει όλα τα συστήματα, μηχανήματα και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του μικρομεσαίου πεντάθυρου αυτοκινήτου. Από τα τέλη Αυγούστου, το Astra θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με το Opel Insignia.

Τον Απρίλιο, η Opel πέτυχε αύξηση μεριδίου αγοράς σε όλη την Ευρώπη για έκτο συνεχόμενο μήνα συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή εποχή. Το Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς αυξήθηκε από 5,8% τον Απρίλιο του 2010 σε περίπου 6% τον Απρίλιο του 2011. Το πρώτο τετράμηνο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 32.000 οχήματα ή 8,2% συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2010. Η Opel πούλησε συνολικά περίπου 420.000 οχήματα στο διάστημα αυτό.

Τα Meriva και Astra Sports Tourer σημειώνουν μεγάλη επιτυχία – και τα δύο είναι Νο1 στην κατηγορία τους. Στη Γερμανία, οι πωλήσεις του Astra Sports Tourer διπλασιάστηκαν το πρώτο τετράμηνο του 2011 συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ τον Απρίλιο σχεδόν τριπλασιάστηκαν.

Την περασμένη εβδομάδα η GM, μητρική εταιρία της Opel, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο. Στην Ευρώπη, όπου το αποτέλεσμα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Opel, επιτεύχθηκε το νεκρό σημείο, για πρώτη φορά από το 2007.

Ο Karl-Friedrich Stracke, CEO της Adam Opel AG, δήλωσε: «Χάρη στην ανανεωμένη γκάμα μοντέλων μας, η Opel γνωρίζει συνεχή επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, η δημοτικότητα του Astra εξακολουθεί να αυξάνεται, και με τις πρόσθετες βάρδιες θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε καλύτερα τη ζήτηση στην αγορά. Με το λανσάρισμα του Astra GTC του χρόνου, θα προσθέσουμε ένα θαυμάσιο σπορ κεφάλαιο στην ιστορία επιτυχίας της οικογένειας Astra».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...