Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O ASIMO το ανθρωποειδές ρομπότ της Honda πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Πολωνία

O ASIMO το ανθρωποειδές ρομπότ της Honda πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Πολωνία, προκειμένου να παρευρεθεί στο Science Picnic, το πιο δημοφιλές επιστημονικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε εξωτερικό υπαίθριο χώρο στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Βαρσοβία. Το Science Picnic –διοργανώνεται για 13η φορά και είναι ένα μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές συναντήσεις στην Ευρώπη με συμμετοχή από 250 επιστημονικά ιδρύματα απ’ όλο τον κόσμο και περίπου 200.000 επισκέπτες.

Ο ASIMO, στην πρώτη από τις πέντε...
προγραμματισμένες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του Science Picnic υποδέχθηκε τον Ιάπωνα πρέσβη Yuichi Kusumoto. Ο ASIMO πραγματοποίησε χειραψία με τον Ιάπωνα πρέσβη και στην προσπάθεια του να επιδείξει τις δυνατότητες του, του πρόσφερε ένα ποτό. Εκτός από αυτή την επίδειξη ο ASIMO πραγματοποίησε άλλες τέσσερεις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του Επιστημονικού Συνεδρίου προσελκύοντας την προσοχή των επισκεπτών και κυρίως των μικρών του φίλων που ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά και να δουν πως θα είναι τα ανθρωποειδή ρομπότ στο άμεσο μέλλον.

Εκτός από την παρουσία στο Επιστημονικό Συνέδριο ο ASIMO πραγματοποίησε άλλες δύο παρουσίασεις, μία στα Πολωνικά Μέσα Ενημέρωσης και σε VIP προσκεκλημένους του Επίσημου Εισαγωγέα-Διανομέα της Honda στην Πολωνία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...