Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Suzuki Credit


Με στόχο να προσφέρει ένα ιδιαίτερα συμφέρον, ευέλικτο και προσιτό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου Suzuki, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., σε συνεργασία με την Εθνική τράπεζα, δημιούργησε το Suzuki Credit.Με δυνατότητα προκαταβολής από 0 – 49% και αποπληρωμή σε διάστημα από 12 έως 84 μήνες, ο υποψήφιος αγοραστής έχει πολλές επιλογές που μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις του και τις οικονομικές του δυνατότητες. Παράλληλα, για το πρόγραμμα Suzuki Credit προβλέπεται...
ιδιαίτερα χαμηλό ετήσιο επιτόκιο, μόλις 6,95%, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να αποκτήσει ένα σύγχρονο, ασφαλές και οικονομικό Suzuki με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Suzuki Credit, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές όλων των μοντέλων Suzuki, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που τα χαρακτηρίζει, την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο after sales, δημιουργεί μια ακαταμάχητη πρόταση αγοράς. Παράλληλα με την ισχύουσα προσφορά του συστήματος πολυμέσων Suzuki Touch N’ Go, η απόκτηση καινούριου Suzuki είναι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η πιο έξυπνη και συμφέρουσα κίνηση.

Τα μοντέλα της Suzuki είναι από τα πλέον οικονομικά στην κατηγορία τους, παρότι οι κινητήρες τους αποδίδουν υψηλή ισχύ και εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις και σπορτίφ συμπεριφορά. Παράδειγμα το Alto 1.0 με 68 ίππους, (κατανάλωση 4,4 λίτρα/100 χλμ., CO2 103 γρ./χλμ., τέλη κυκλοφορίας 82,4€), το Splash 1.0 με 65 ίππους, (κατανάλωση 5,0 λίτρα/100 χλμ., CO2 120 γρ./χλμ., τέλη κυκλοφορίας 96€), το Swift 1.2 με 94 ίππους (κατανάλωση 5,0 λίτρα/100 χλμ., CO2 116 γρ./χλμ., τέλη κυκλοφορίας 92,8€), το SX4 4X2 1.6 με 120 ίππους (κατανάλωση 6,2 λίτρα/100 χλμ., CO2 143 γρ./χλμ., τέλη κυκλοφορίας 214,5€) και τέλος το SX4 4X4 1.6 με 120 ίππους (κατανάλωση 6,5 λίτρα/100 χλμ., CO2 149 γρ./χλμ., τέλη κυκλοφορίας 223€).

Στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων Suzuki σε όλη την Ελλάδα μπορεί ο καθένας να δει από κοντά και να οδηγήσει τα πιο συμφέροντα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, με τιμές που ξεκινούν με απόσυρση από τα 8.999€ για το νεανικό και ιδιαίτερα οικονομικό Alto και να επωφεληθεί από Suzuki Credit, το οποίο ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2011.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...