Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2011: O Γιάννης Παυλίδης με το Husqvarna ΤΕ250 ΜΕΟ κυριαρχεί στα Γρεβενά σημειώνοντας δυο νίκες

Με δυο θριαμβευτικές νίκες συνεχίστηκε η εντυπωσιακή πορεία της Husqvarna στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro, με τον 4ο & 5ο αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στα Γρεβενά. Ο Γιάννης Παυλίδης ήταν για ακόμη μια φορά απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία Ε1, ανεβάζοντας το Husqvarna TE 250 Meo Replica στην πρώτη θέση του βάθρου και τις δυο ημέρες.

Ο διήμερος, απαιτητικός αγώνας απλωνόταν από την πόλη των Γρεβενών μέχρι το κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο στην Βασιλίτσα στα 1200 μέτρα υψόμετρο. Η απόδοση του Γιάννη Παυλίδη, με δυο νίκες στην κατηγορία Ε1, έδειξε πως ο νεαρός Γρεβενιώτης βρίσκεται σε καλό δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δυνατός και προπονημένος για τον απαιτητικό διήμερο αγώνα σημείωσε δυο νίκες οι οποίες του δίνουν βαθμολογική ανάσα...
20 βαθμών για τους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Γιάννης Παυλίδης: «Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος έχω βρεθεί να κυνηγάω δύο στόχους, τόσο το πρωτάθλημα στην κατηγορία μου, όσο και μια καλή θέση στη γενική κατηγορία. Για μένα η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει προτεραιότητα και εκεί θα προσπαθήσω να εντείνω τις προσπάθειές μου. Σχετικά με τον αγώνα, και τις δυο ημέρες είχα πτώσεις που μπορούσαν να με βγάλουν εκτός, αλλά κατάφερα να συνεχίσω κερδίζοντας. Η μοτοσυκλέτα με βοηθάει αφάνταστα, όπως και η ομάδα που με εμψυχώνει και μαζί προσπαθούμε για το φετινό τίτλο.»

Στην κατηγορία Ε2, παρά τη συνεχή καταπόνηση των αγώνων enduro και motocross, ο Παναγιώτης Κουζής κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση το Σάββατο. Την Κυριακή, η απόφαση της μη συμμετοχής στον απαιτητικό αγώνα έγινε για να προφυλαχθεί εν’ όψη του κρίσιμου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross στην Κοζάνη το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Θανάσης Αυγέρης στάθηκε άτυχος την πρώτη ημέρα, καθώς πτώσεις δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει το οδηγικό του ταλέντο και την εμπειρία του μένοντας εκτός βάθρου, όμως την Κυριακή πήρε το αίμα του πίσω τερματίζοντας τρίτος ανεβάζοντας το Husqvarna TE 511 στο βάθρο.

Θανάσης Αυγέρης: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, με άριστη σηματοδότηση. Οι ειδικές διαδρομές ήταν δύσκολες, κουραστικές, ιδιαίτερα στα σημεία που υπήρχαν πέτρες, αλλά έτσι πρέπει να είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Γενικά, ο αγώνας μου άρεσε - ήταν ένας χαρακτηριστικός αγώνας enduro. To Σάββατο είχα μια ατυχία όταν μπερδεύτηκε σύρμα στην πίσω ρόδα μου και έχασα πέντε λεπτά, αλλά την Κυριακή ήμουν τρίτος χωρίς να χρειαστεί να πιέσω ιδιαίτερα. Θέλω βαθμολογικά να κρατηθώ κοντά στην δεύτερη θέση της κατηγορίας.»

Αποτελέσματα κατηγορίας Ε1
Σάββατο
1. Παυλίδης Γιάννης, Husqvarna 42:38.550
2. Ζώρας Αλέξης +59.468
3. Μανωλίδης Γιώργος +2:46.376

Κυριακή
1. Γιάννης Παυλίδης, Husqvarna 51:52.951
2. Ζώρας Αλέξης +1:22.962
3. Μανωλίδης Γιώργος +2:46.227

Βαθμολογία κατηγορίας Ε1
1. Παυλίδης Γιάννης, Husqvarna, 116 βαθμούς
2. Ζώρας Αλέξης, 96 βαθμούς
3. Μανωλίδης Γιώργος, 74 βαθμούς

Αποτελέσματα κατηγορίας Ε2
Σάββατο
1. Βαγγελάκος Δημήτρης +44:18.823
2. Τσακατσώνης Δημήτρης +5.255
3. Σκόδρας Παντελής +1:41.303
4. Κουζής Παναγιώτης, Husqvarna +1:59.688

Κυριακή
1. Βαγγελάκος Δημήτρης +50:50.958
2. Τσακατσώνης Δημήτρης +3:15.878
3. Σκόδρας Παντελής +4:12.513

Βαθμολογία κατηγορίας Ε2
1. Βαγγελάκος Δημήτρης, 125 βαθμοί
2. Τσακατσώνης Δημήτρης, 88 βαθμοί
3. Κουζής Παναγιώτης, Husqvarna, 73 βαθμοί

Αποτελέσματα κατηγορίας Ε3
Σάββατο
1. Σιαφαρίκας Βασίλης 41:51.737
2. Τράντζας Μιχάλης +3:21
3. Πράσσος Αδάμος +7:40
4. Αυγέρης Θανάσης, Husqvarna +11:22

Κυριακή
1. Σιαφαρίκας Βασίλης 50:12.000
2. Τράντζας Μιχάλης +4:25
3. Αυγέρης Θανάσης +6:00

Βαθμολογία κατηγορίας Ε3
1. Σιαφαρίκας Βασίλης, 125 βαθμοί
2. Τράντζας Μιχάλης, 92 βαθμοί
3. Αυγέρης Θανάσης, Husqvarna, 82 βαθμοί

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σταματά για το καλοκαίρι και ο επόμενος διήμερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί 8-9 Οκτωβρίου στην Ερμιονίδα. Ραντεβού με την αγωνιστική ομάδα της Husqvarna στον Ελληνικό αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος 17-19 Ιουνίου στην Καλαμπάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους επίσημους εμπόρους μοτοσικλετών Husqvarna Motorcycles ή να καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...