Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MAXXIS FIM Enduro World Championship 2011: Καλαμπάκα / Μετέωρα 17 - 18 - 19 Ιουνίου 2011

O 5ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro θα φιλοξενηθεί στα Μετέωρα από τη ΜΟ.ΛΕ.Κ στις 17 - 18 και 19 Ιουνίου 2011.


Eιδικός Kανονισμός για τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro της χώρας μας (σε Αγγλικά και Γαλλικά).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ:



1) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΛΕΚ info@molek.gr ή στο Fax 2432077978  ΕΩΣ 17/5/11

2) Στο e-secretary της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. α κάθε αναβάτης δηλώνει συμμετοχή (από τη λέσχη του ή απευθείας εαν έχει κωδικούς) και πληρώνει (με το γνωστό τρόπο) το ποσό των 335€ το οποίο καλύπτει:
α) Το ποσό της συμμετοχής,
β) Το παράβολο για την έκδοση Licance για ένα αγώνα,
γ) την ασφάλιση του αναβάτη για τον αγώνα.

3) Τα Νούμερα συμμετοχής των ελλήνων αναβατών θα τα δώσει η FIM μέσω της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Εφόσον ο αναβάτης έχει ανανεωμένο Αθλητικό Δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσει ιατρικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση που ένας αναβάτης δεν είναι αθλητής της ΑΜΟΤΟΕ, ή δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει την κλασική διαδικασία, (να βγάλει μόνος του Licance αγώνα, να ασφαλιστεί μόνος του), και να κάνει κατάθεση το ποσο των 205 € στη ΜΟΛΕΚ μαζί με τη φόρμα συμμετοχής όπως ορίζει ο Συμπληρωματικός Κανονισμός του αγώνα.

Στο e-secretary της ΑΜΟΤΟΕ έχει προστεθεί πεδίο που αφορά τον αγώνα της Καλαμπάκας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 17/5/2011
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, Καλή Επιτυχία σε όλους τους Έλληνες Αναβάτες
Από το 2002 έως και το 2010 με μία ανάπαυλα 3 ετών ενδιάμεσα, η χώρα μας και συγκεκριμένα τα Καλάβρυτα και οι Σέρρες διοργάνωσαν άψογα, αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro.
Για το 2011 την τιμητική της έχει η Καλαμπάκα με τα όμορφα Μετέωρα. Το Καραβάνι του παγκοσμίου Enduro θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας από τη ΜΟ.ΛΕ.Κ και τους φίλους της..
Έχοντας διοργανώσει άψογα στο παρελθόν αρκετούς αγώνες Πανελληνίου και περιφερειακού επιπέδου, η λέσχη μας αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να διοργανώσει έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου, που θα φέρει την πόλη μας στο επίκεντρο του κόσμου.
Έχοντας πλέον την εμπειρία διοργάνωσης αγώνων, αλλά και με τη συμπαράσταση ανθρώπων και φορέων με προηγούμενη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, θα προσπαθήσουμε να τα φέρουμε εις πέρας και αυτή τη φορά.
Φυσικά πάντα στις διοργανώσεις μας το παρόν έδινε και η δημοτική αρχή της Καλαμπάκας με οικονομική αλλά και τεχνική βοήθεια.Και αυτή τη φορά το Δ.Σ. της ΜΟ.ΛΕ.Κ. ζήτησε τη βοήθεια της δημοτικής αρχής και αυτή μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ψήφισε ομόφωνα, την οικονομική και τεχνική βοήθεια για τον αγώνα αυτό.
Προσδοκούμε βέβαια και  στην βοήθεια των Ελληνικών εταιρειών.

Περισσότερο από όλα, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων εσάς, από όλη την Ελλάδα, που με τη βοήθειά σας θα πετύχουμε ΜΑΖΙ την άρτια διοργάνωση του αγώνα.
Το Δ.Σ. της ΜΟ.ΛΕ.Κ.
ewcline11
Πρόγραμμα αγώνων EWC 2011

1. 02/03 Απριλίου Ponts, Ισπανία
2. 09/10 Απριλίου Vale de Cambra, Πορτογαλία
3. 14/15 Μαίου Francavilla di Sicilia, Ιταλία
4. 11/12 Ιουνίου Fethiye, Τουρκία
5. 18/19 Ιουνίου Μετέωρα, Ελλάδα

6. 09/10 Ιουλίου Buzau, Ρουμανία
7. 03/04 Σεπτεμβρίου Sant Julia, Ανδόρρα
8. 01/02 Οκτωβρίου Mende, Γαλλία
 
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...