Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα εκατομμύριο κινητήρες από το εργοστάσιο της Kia Motors στη Σλοβακία

Η μονάδα παραγωγής της Kia Motors στην Zilina της Σλοβακίας γιόρτασε στις 11 Μαΐου την παραγωγή του ενός εκατομμυριοστού κινητήρα της. Η εγκατάσταση παράγει πάνω από 1.350 κινητήρες την ημέρα.

Ο κινητήρας ορόσημο είναι ένας βενζινοκινητήρας 1.4 λίτρων βενζίνης που τελικά θα τοποθετηθεί στο Kia cee'd. Αυτός ο αποτελεσματικός κινητήρας είναι από τους πιο δημοφιλείς κινητήρες στην ιστορία της εταιρίας. Έχει πρόσφατα ανανεωθεί και διατίθεται πλέον στo ανανεωμένο pro-cee’d. Είναι ατμοσφαιρικός, συνεχούς μεταβαλλόμενου χρονισμού βαλβίδων CVVT και προσφέρει δυναμικές επιδόσεις με μέγιστη ισχύ που φθάνει πλέον τους 105 ίππους στις 6.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 14kg.m στις 5.000 σ.α.λ. Η μέγιστη ταύχτητα του ανανεωμένου pro-cee’d είναι...
185km/h ενώ η επιτάχυνση 0-100 είναι 12,1’’ km/h (sec). Η κατανάλωση ανέρχεται στα 5,8lt/100χλμ με 139g/km CO2.

"Παρήγαμε ένα εκατομμύριο κινητήρες σε λιγότερο από πέντε χρόνια. Αυτό είναι σαφώς ένα σημαντικό επίτευγμα, και υπογραμμίζει τη συνεχή προσπάθεια και δέσμευση των αφοσιωμένων υπαλλήλων μας", δήλωσε ο Myung-Chul Chung, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Σλοβακίας.

Οι κινητήρες βενζίνης αντιπροσωπεύουν το 60% της συνολικής παραγωγής από την έναρξη του εργοστασίου της Ζιλίνας το 2006. Η συνολική παραγωγή ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 300.000 μονάδες ετησίως, η οποία θα αυξηθεί σημαντικά σε 450.000 μονάδες ετησίως και θα φθάσει σε πλήρη παραγωγική ικανότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011 μετά την πρόσφατη επέκταση των εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα επέκτασης που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2011, είναι το αποτέλεσμα μιας επένδυσης από την Kia Motors στην Σλοβακία που ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ καθώς επίσης και της δημιουργίας περισσοτέρων από 200 νέων θέσεων εργασίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...