Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Hyundai Motor Group προωθεί έρευνα για οχήματα FCEV στη Γερμανία

Η Hyundai Motor Group πρόκειται να συνεργαστεί με την Κοινοπραξία Καθαρής Ενέργειας (CEP) με στόχο την προώθηση των οχημάτων FCEV στη Γερμανία Η Hyundai επιδεικνύει την υπεροχή της στον κλάδο της τεχνολογίας Κυψελών Καυσίμου Υδρογόνου στη Γερμανία Αναμένεται η περαιτέρω ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στην ανάπτυξη αυτοκινήτων φιλικών προς το περιβάλλον.

Η Hyundai Motor Group υπέγραψε υπόμνημα συνεργασίας με μέλη της Κοινοπραξίας Καθαρής Ενέργειας (CEP) αποσκοπώντας στην προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου (FCEV) και στην ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στον τομέα των οικολογικών οχημάτων.

Η αρχική συμφωνία υπογράφηκε πρόσφατα στη Σεούλ, παρουσία του...
Δρα. Hyun Soon Lee, Αντιπροέδρου της Hyundai Motor Company, του Δρα. Klaus Bonhoff, Διευθύνοντα Συμβούλου της NOW GmbH (του Εθνικού Οργανισμού Τεχνολογίας Υδρογόνου και Κυψελών Καυσίμου), του κυρίου Patrick Schnell, Προέδρου της Κοινοπραξίας Καθαρής Ενέργειας (CEP) και λοιπών μελών της CEP.

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της με στόχο την προετοιμασία της εισόδου των οχημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου στην αγορά, η Hyundai πρόκειται να γίνει μέλος της CEP το 2011. Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν στη διαπραγμάτευση των αντίστοιχων όρων συμμετοχής.

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας δημιούργησε, σε συνεργασία με παράγοντες από διάφορους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, το Εθνικό Πρόγραμμα Καινοτομίας προς υποστήριξη της προετοιμασίας της αγοράς εν όψει της έλευσης της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου υδρογόνου στη Γερμανία. Ο μικτός προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται σε 1,4 δις Ευρώ και καλύπτει τη χρονική περίοδο 2007-2016.

«Με τη Hyundai στο πλευρό της, η Κοινοπραξία Καθαρής Ενέργειας θα εξασφαλίσει άλλον έναν ισχυρό συμπαραστάτη από την αυτοκινητοβιομηχανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να προαγάγει την εμπορευματοποίηση οχημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου», δήλωσε ο κύριος Patrick Schnell, Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Καθαρής Ενέργειας (CEP).

«Με τη συμμετοχή της στην Κοινοπραξία Καθαρής Ενέργειας, η Hyundai επιθυμεί να εντοπίσει και άλλους τρόπους που θα της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να επιτύχει το στόχο της καλύτερης τεχνολογίας κυψελών καυσίμου υδρογόνου και της βελτιωμένης απόδοσης», είπε ο Δρ. Lee, Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor.

Πέρυσι τον Ιανουάριο, η Hyundai Motor Group είχε υπογράψει ένα υπόμνημα συνεργασίας με τέσσερις χώρες της Βόρειας Ευρώπης για τη δοκιμαστική χρήση ενός στόλου οχημάτων FCEV στην ευρωπαϊκή αγορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...