Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Honda απολύει 400 εργαζομένους

Η Honda απολύει 400 εργαζομένους...

Η μείωση κατά 12% του προσωπικού στο εργοστάσιο ανακοινώθηκε σχεδόν μία εβδομάδα αφότου η Honda ανέστειλε την παραγωγή.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda απέλυσε 400 εργαζομένους της, από τους συνολικά 3.487 απασχολούμενους στο εργοστάσιο της στο Σουμάρε στο βραζιλιάνικο κρατίδιο του Σάου Πάουλου, εξαιτίας έλλειψης τμημάτων που εισάγονται από την Ιαπωνία.

Η τροφοδοσία σε τμήματα που εισάγονται από την Ιαπωνία για την αλυσίδα παραγωγής των μοντέλων Fit, City και Civic αναστατώθηκε από τα...
επακόλουθα του σεισμού και του καταστροφικού τσουνάμι του Μαρτίου. Για τον λόγο αυτό η Honda σχεδιάζει να μειώσει στο μισό έως τον Ιούλιο την παραγωγή των οχημάτων αυτών στη Σουμάρε.

Ο διευθυντής Θεσμικών Σχέσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βραζιλία Πάουλο Τακεούσι δήλωσε πως η κίνηση αυτή θα προκαλέσει μία πτώση κατά 30% στην παραγωγή και κατά 20% στις πωλήσεις.

«Έως τα τέλη της φετινής χρονιάς η κατάσταση θα παραμείνει περίπλοκη», τόνισε ο Τακεούσι, μην αποκλείοντας περαιτέρω μείωση του προσωπικού στο εγγύς μέλλον.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Εργατών Μετάλλου Ζαΐρ ντος Σάντους δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως η Honda σχεδιάζει να απολύσει έως και 1.270 εργαζομένους, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει την εργασία και σε άλλες ομοειδείς εταιρείες.

Απεναντίας, το συνδικάτο υποστηρίζει τη λύση της μείωσης των ωρών εργασίας έως ότου η άφιξη τμημάτων από την Ιαπωνία αποκατασταθεί στα κανονικά επίπεδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...