Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Toyota εντάσσεται στο προνομιακό πρόγραμμα "go National"

“go”… για φροντίδα και ποιότητα Toyota.

Τώρα με την κάρτα σας “go National” της Εθνικής τράπεζας κερδίζετε 1% επιστροφή μετρητών και επιπρόσθετα εξόφληση σε 3 άτοκες δόσεις στις υπηρεσίες After Sales κάνοντας χρήση της κάρτας έως 12/08/2011.

Σε κάθε συναλλαγή* σας με την Toyota για...

  • εργασίες συνεργείου και φανοποιείου,
  • αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ,
  • υπηρεσίες Toyota Insurance και
  • συμβόλαια οδικής βοήθειας Toyota Eurocare
κερδίζετε επιπλέον ένα διαρκές οικονομικό όφελος, ενώ συνεχίζετε να απολαμβάνετε την προηγμένη τεχνολογία και υψηλή ασφάλεια των προϊόντων Toyota, την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης Toyota και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου σήμερα Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Πωλήσεων και After Sales στην Ελλάδα.

Συμβουλευτείτε τη λίστα Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Toyota After Sales που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα go National και αξιοποιήστε τη φροντίδα Toyota για το αυτοκίνητο σας.

Συγκεντρώστε και εξαργυρώστε το κέρδος από τις επιχειρήσεις του προγράμματος go National και στο δίκτυο Toyota!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...