Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Lancia μεγάλος χορηγός του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Lancia αναλαμβάνει μεγάλος χορηγός του 68ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο διοργανώνεται από την Έκθεση Μπιενάλε της Βενετίας από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου του 2011 στην περιοχή Lido. 

Η Lancia θα παρέχει στους διοργανωτές της σημαντικής αυτής εκδήλωσης ένα στόλο από καινούρια οχήματα στα οποία θα τοποθετηθεί το λογότυπο του 68ου Φεστιβάλ στις πλευρές τους. Αυτά τα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν το μέγεθος της Ιταλικής κομψότητας και αποτελούν την τέλεια επιλογή για τη μεταφορά των επισήμων και των αστέρων του κινηματογράφου από και προς το Lido αλλά και πάνω στο κόκκινο χαλί.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» της νέας...
Lancia Ypsilon, η οποία θα κυκλοφορεί από τον Ιούνιο στις κύριες Ευρωπαϊκές χώρες, και από το Σεπτέμβριο στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με τη μάρκα της Chrysler. Ως ο προάγγελος της νέας σειράς Lancia, η οποία συνδυάζει αρμονικά εκλεπτυσμένο στυλ, ουσία και προσήλωση στους πελάτες, η νέα Ypsilon αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό πολυτέλειας, τεχνολογίας και «οικολογικής» ενέργειας σε μόλις 3,84 μέτρα. Για πρώτη φορά, θα διατίθεται και σε 5-θυρη έκδοση, σχεδιασμένη να προσφέρει όχι μόνο ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στους λάτρεις της γοητείας της Lancia, αλλά και τεχνολογική τελειότητα με μοναδικό στυλ.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, το Lancia Café επιστρέφει στη Βενετία και φέτος ως βασικό σημείο συνάντησης. Ο χώρος που έχει διαμορφωθεί στον κήπο του ξενοδοχείου Excelsior στο Lido έχει αποκτήσει νέα μορφή. Πλήρως ανανεωμένο, το Lancia Café θα καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια στα 700 τετραγωνικά μέτρα σε σχέση με τα 330 τετραγωνικά μέτρα το 2010.Το θερμό περιβάλλον του Lancia Café προσφέρει στους πρωταγωνιστές του φεστιβάλ την ευκαιρία να συναντηθούν σε μία εκλεπτυσμένη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το Lancia Café αποτελεί την ιδανική τοποθεσία συνάντησης για τους κυνηγούς ταλέντων, τους παραγωγούς και τα ΜΜΕ αλλά και για προσωπικές συνεντεύξεις μεταξύ σκηνοθετών και ηθοποιών. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Lancia Café θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις και συναντήσεις που διοργανώνονται από τη Lancia καθώς επίσης και από εταιρείες παραγωγής, σημαντικά περιοδικά και θεσμούς.

Με τη χορηγία του 68ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Lancia εδραιώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με τον κινηματογραφικό κόσμο - δεσμοί οι οποίοι είναι ήδη στενοί όπως αποδεικνύεται και από την εμφάνιση πολλών αυτοκινήτων της Lancia σε διάσημες ταινίες όπως: "Big Deal on Madonna Street" το 1958, "The Easy Life" το 1962, "A Man and a Woman" το 1966, "Deep Red" in 1975 and "Pour la peau d' un flic" το 1981 καθώς και από την υποστήριξη της Lancia στα πιο σημαντικά διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου από το 2006. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lancia Delta είναι το επίσημο αυτοκίνητο των πιο σημαντικών κινηματογραφικών φεστιβάλ από το 2008, έχει εμφανιστεί σε πρωτότυπες διαφημίσεις με τον Richard Gere ενώ πρωταγωνιστική και ανατρεπτική ήταν η θέση της στην ταινία "Angels & Demons".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...