Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απόκτηση μοτοσικλέτας GS από την BMW Motorrad με κέρδος την αξία του Τέλους Ταξινόμησης και των Τελών Κυκλοφορίας για 3 χρόνια με συνολικό άμεσο όφελος έως και €1.600

Η απόκτηση μιας μοτοσικλέτας GS ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Τώρα η BMW Motorrad προσφέρει εναλλακτικές για την απόκτηση μιας μοτοσικλέτας GS, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, με την απόκτηση μίας καινούργιας μοτοσικλέτας GS μέχρι 30 Ιουνίου 2011, ο αγοραστής εξασφαλίζει το όφελος της απόσυρσης χωρίς να χρειαστεί να αποσύρει κάποια μοτοσικλέτα, με κέρδος την αξία του Τέλους Ταξινόμησης και των Τελών Κυκλοφορίας για 3 χρόνια με συνολικό άμεσο όφελος έως και €1.600.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της σειράς GS:...
G 650GS, F650GS, F800GS, R1200GS και R1200GS Adventure.

Επιπλέον, όπως και σε όλες τις καινούργιες μοτοσικλέτες της, η BMW Motorrad σε συνεργασία με τη BMW Financial Services, προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με το επιδοτούμενο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα 3asy Ride με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,3%, καθώς και τη δυνατότητα Μικτής Ασφάλισης, Ασφάλισης Κλοπής και Ασφάλισης Δανείου (Προστασία Δανείου & Προστασία Δόσης).

Ειδικότερα, το πρόγραμμα BMW Motorrad Προστασία Δόσης είναι ένα νέο, μοναδικό ασφαλιστικό προϊόν που εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη, εξοφλώντας το υπόλοιπο του δανείου άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, στις περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας, ατυχήματος, ακόμα και ακούσιας ανεργίας.

Επίσης, όλες οι καινούργιες μοτοσικλέτες BMW καλύπτονται από το Πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας BMW Motorrad Mobile Care για 5 χρόνια δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε σήμερα το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...