Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat και η Gucci παρουσιάζουν τη διαφημιστική εκστρατεία "500 by Gucci" με τη Natasha Poly

Η Fiat και η Gucci ανακοινώνουν την έναρξη της διαφημιστικής εκστρατείας "500 by Gucci", η οποία, από το Μάιο, θα εμφανιστεί σε εφημερίδες και περιοδικά lifestyle ανά τον κόσμο. Η έναρξη της διαφημιστικής εκστρατείας ακολουθεί την πρόσφατη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του διάσημου Fiat 500 με στυλιστικές τροποποιήσεις από την Frida Giannini, Διευθύντρια Δημιουργικού της Gucci, σε συνεργασία με το Centro Stile της Fiat.

Η φωτογράφηση για τη διαφημιστική εκστρατεία "500 by Gucci" ήταν μια ιδέα της...
Giannini, και έγινε από τους Mert Alas και Marcus Piggott στη Ρώμη με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Natasha Poly. Η Poly εμφανίζεται με ένα μοναδικό μαύρο δερμάτινο σύνολο Gucci, αποτελώντας την προσωποποίηση των εννοιών "ταξιδεύω με στυλ" και "ζω σε γρήγορους ρυθμούς".

Οι μονοσέλιδες και δισέλιδες καταχωρήσεις θα εμφανίζονται σε διάφορα έντυπα καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς που αποτελεί επέτειο τόσο των 150 χρόνων από την ενοποίηση της Ιταλίας όσο και των 90 χρόνων από την ίδρυση του οίκου Gucci. Το μοντέλο 500 by Gucci είναι αρχικά διαθέσιμο από την 1η Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου αποκλειστικά μέσω online προπαραγγελίας στη διεύθυνση www.500bygucci.com. Σε αποκλειστικές τοποθεσίες σε μητροπολιτικές πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και το Τόκιο θα γίνει μια πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου πριν από την εμπορική του κυκλοφορία στην Ευρώπη. Το μοντέλο 500 by Gucci θα αρχίσει να διατίθεται και στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η επικοινωνιακή δραστηριότητα υποστήριξης της διεθνούς κυκλοφορίας του 500 by Gucci σχεδιάζεται με την υποστήριξη του Lapo Elkann και του πρακτορείου του "Independent Ideas", περιλαμβανομένης της ολοκληρωμένης μαζικής και ατομικής διαφημιστικής προώθησης. Ο Riccardo Ruini είναι υπεύθυνος για την καλλιτεχνική διεύθυνση της διαφημιστικής εκστρατείας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...