Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift (δεύτερος γύρος του KOE Drift Series 2011)

Σαββατοκύριακο γεμάτο καπνούς, μάχες και θερμοκρασία… στα ύψη, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που φιλοξενεί από εχθές Σάββατο για δεύτερη φορά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift (δεύτερος γύρος του KOE Drift Series 2011).

Πιο συγκεκριμένα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift του 2011 μετά τον πρώτο γύρο του στην Σερβία και στους δρόμους του Kragujevac επέστρεψε στην Ελλάδα

Οι καλύτεροι ξένοι και Έλληνες οδηγοί "καίνε" πολύ ελαστικό στις Σέρρες, γεμίζοντας παράλληλα με αρκετό καπνό τον ουρανό και προσφέροντας σίγουρα μοναδικό θέαμα στους τυχερούς θεατές.

Πανίσχυρα αυτοκίνητα-θηρία με 400 ή και περισσότερα άλογα το καθένα αναμετρώνται, βρυχώνται στη πίστα των Σερρών και είναι βέβαιο ότι ο δεύτερος γύρος του King Of Europe εξελίσσεται σε Super Speed Drift που «κόβει ανάσες».

Tέλος, να σημειωθεί ότι πάνω από 40 είναι οι οδηγοί (από 11 διαφορετικές χώρες), οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην μάχη των καλύτερων οδηγών της Ευρώπης ενάντια στους καλύτερους της Ελλάδας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:


09.00-11.00 : «Ζέσταμα» των group
11.00-13.30 : κατατακτήριοι βαθμολογημένοι αγώνες
15.00-18.00 : Αγώνας Top32 King of Europe
18.00: Τελετή απονομής


Περισσότερες πληροφορίες από τον κ. Νίκο Διακάκη (εκ των διοργανωτών) στο 6972/872983

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...