Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πλανήτης Ποδήλατο: Διαδικτυακή Έκθεση Φωτογραφίας με πλούσια δώρα!

Στις 30 Απριλίου «έκλεισαν» οι συμμετοχές της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης φωτογραφίας του www.2407m.com με τίτλο « ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ».

Aπό 1 εώς και 31 Μαϊου, διενεργείται η ψηφοφορία που θα αναδείξει τις 25 δημοφιλέστερες φωτογραφίες, οι οποίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν από 23 Ιουλίου εως 7 Αυγούστου στην Καρδαμύλη Δυτικής Μάνης.

Στη συνέχεια η έκθεση θα «ταξιδέψει» σε Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη, Χανιά και θα καταλήξει στην Αθήνα. Οι χώροι που θα την φιλοξενήσουν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Από τις 25 φωτογραφίες της έκθεσης, οι εφτά πού θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, θα χαρίσουν στους φωτογράφους τα εξής δώρα :


1ο Φωτογραφική τσάντα Tamrac (Adventure 9 - Photo/Computer Backpack) από την εταιρεία Geramas J. & B. Co. και δύο διανυκτερεύσεις (22 & 23 Ιουλίου 2011) στο Vardia Hotel στην Καρδαμύλη.

2o Ποδηλατικός υπολογιστής της Vetta (V100HR WL2X) από την εταιρεία Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ και μία διανυκτέρευση (23 Ιουλίου 2011) στο Αnniska Hotel στην Καρδαμύλη.

3o  Δύο διανυκτερεύσεις (22 & 23 Ιουλίου 2011) στο Ξενοδοχείο Φαράγγι στο Εξωχώρι Δυτικής Μάνης τηλέφωνα επικοινωνίας 27210 73001 και 6945 895230

4o Ορειβατικό Σακκίδιο Salomon (REVO 35) http://www.salomon.com/gr/product/revo-35.html από την εταιρεία Τrail project http://www.trailproject.gr/

5o Νεοπρέν σακκίδιο πλάτης για μεταφορά laptop της Built NY http://www.builtny.com/laptops-backpacks-cat.html από το 2407 Mountain Activities στην Καρδαμύλη http://www.2407m.com/

6o Νεοπρέν θήκη για φωτογραφική μηχανή compact της Built NY http://www.builtny.com/cameras-compact/hoodie-camera-case-small.html από το 2407 Mountain Activities στην Καρδαμύλη.

7o Τσαντάκι μέσης με υδροδοχείο της Salomon http://www.salomonrunning.com/caus/product/hydro-45-belt.html από το 2407 Mountain Activities στην Καρδαμύλη.

Τα δώρα θα δωθούν στους νικητές/τριες το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 στα εγκαίνια της έκθεσης Πλανήτης Ποδήλατο στην Καρδαμύλη.
Για όσους/ες δεν μπορούν να παρευρεθούν παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η ομάδα του 2407 Μountain Αctivities

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...