Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Σπριντ Νέο Λουτράκι: Δείτε τα αποτελέσματα!

Επεισοδιακό ήταν το Ράλλυ Σπριντ Νέο Λουτράκι που διοργάνωσε η ΠΑ.Λ.Μ.Α.

Ο αγώνας προσμετρούσε στο φετινό Κύπελλο Χώματος και συγκέντρωσε 46 συμμετοχές εκ των οποίων δεν ξεκίνησαν οι τρεις. Νικητές του αγώνα στη συνολική κατάταξη ήταν οι Νίκος Ζιώβας – Νίκος Πετρόπουλος με Mitsubishi EVO IX που επικράτησαν ασφαλώς και στην κορυφαία κλάση. Πάντως η επικράτησή τους μόνο εύκολη δεν ήταν και συνοδεύτηκε από έντονη μονομαχία με τους Διονύς Σπανό – Σωτήρη Γκότοβο (Subaru Impreza).

Το περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα πάντως ήταν η...
σύγκρουση του Βασίλη Βαλούρδου με τον Μίλτο Ανδριόπουλο λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο σκέλος. Οι Ανδριόπουλος – Μπολιαντζής (Toyota Celica) είχαν σταματήσει στην ειδική με μηχανικό πρόβλημα και οι Βαλούρδος – Κωστούρος (Subaru Impreza) συγκρούστηκαν μαζί τους, με αποτέλεσμα η εξέλιξη του αγώνα να διακοπεί για περισσότερο από μία ώρα, μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος και να αποκατασταθεί η ασφαλής συνέχιση, έστω και αν απέμεναν ελάχιστα περάσματα.

Η μεγάλη καθυστέρηση έφερε και αλλαγές στα αποτελέσματα καθώς στα δύο πρώτα περάσματα ο Σπανός είχε σημειώσει το ταχύτερο πέρασμα με πολύ μικρές διαφορές στο πρώτο από τον Βαλούρδο και στο δεύτερο από τον Ζιώβα. Τη στιγμή του ατυχήματος ωστόσο ο Σπανός πέρασε μειώνοντας ελαφρώς ταχύτητά όπως εξάλλου έκαναν και οι Κλουβάτος – Βλαχογένης (Mitsubishi EVO IX). Αυτό ήταν αρκετό για τον Ζιώβα ο οποίος έκανε τη δική του προσπάθεια αφού είχε καθαριστεί ο δρόμος και έτσι πήρε τη νίκη αποσπώντας στο τρίτο σκέλος διαφορά μεγαλύτερη των τριών δευτερολέπτων από τον Σπανό. Στη δεύτερη θέση της μεγάλης κλάσης έμειναν οι Σπανός – Γκότοβος και το βάθρο αυτής συμπλήρωσαν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος – Γρηγόρης Ανδριανόπουλος (Subaru Impreza).

Στην κλάση μέχρι 2.000 κ. εκ. επικράτησαν εύκολα οι Χαράλαμπος Γαζετάς – Παναγιώτης Χαλάτσης (Opel Corsa S1600) με τους Σάββα Λευκαδίτη – Βαγγέλη Ακράτο (Peugeot 206 Kit Car) να τους ακολουθούν και τους Ανδρέα Καροτσιέρη – Παναγιώτη Κατάρα (Ford Escort) να είναι τρίτοι.
Στην κλάση μέχρι 1.600 κ.εκ. οι Γιάννης Χεκιμιάν – Νίκος Λαδογιάννης (Daihatsu Sirion) επικράτησαν χωρίς να συναντήσουν αντίσταση από τους Αντώνη Κωτσόπουλο – Γιάννη Κόλλια (Citroen Saxo VTS) που βρέθηκαν στη δεύτερη θέση σχεδόν ένα λεπτό εμπρός από τους τρίτους Κώστα Μαυραγάνη – Δημήτρη Δημητρόπουλο (Toyota Corolla).
Τέλος στην κλάση μέχρι τα 1.400 κ. εκ. οι Θανάσης Τσάκαλος – Βαγγέλης Σεβαστόπουλος επικράτησαν στην κλασική πλέον μονομαχία των Yaris και στην επίσης κλασική πλέον οικογενειακή μονομαχία με τους Θόδωρο Τσάκαλο - Σπύρο Τσέλιο. Την τριάδα των Toyota Yaris ολοκλήρωσαν οι Δημήτρης Χαϊδάς – Θανάσης Τσιούκας.

Αναλυτικά:
[ΟΜΑ-ΕΠΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...