Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bentley και...007!


Αν και συνήθως συνδέουμε τον James Bond με τις αγαπημένες Aston Martin, έχουν πλέον περάσει κάποια χρόνια από τότε που είδαμε έναν...007 να οδηγεί την DBS του στην οθόνη ενός κινηματογράφου…

Μένει ένας χρόνος μέχρι το 23ο Bond και τη νέα, φρέσκια, ταινία της σειράς, και οι φαν μαθαίνουν για τα νέα και τις περιπέτειες του «shaken… not stirred» από τις νέες νουβέλες. Σε αυτές, πρέπει να σας πούμε πως ο Bond οδηγεί μια Bentley. Για να τιμήσει τη νέα έκδοση ο συγγραφέας κύριος Crewe έχει σχεδιάσει μια ειδική έκδοση.

Φυσικά η Bentley κατασκευάζει αυτοκίνητα και δεν είναι… εκδότης, οπότε πρέπει να ξέρουμε πως όταν έχουν… γνώση του ποιόν να φέρουν για να κατασκευαστεί μια ειδική έκδοση για την νέα νουβέλα Bond, το «Carte Blanche». Και πράγματι, είναι μια ειδική έκδοση που έχει τυπωθεί σε κόκκινο και μαύρο μελάνι σε ειδικό χαρτί και με δερμάτινες επενδύσεις και όχι μόνο – καλύπτεται από λευκό Nappa δέρμα.

Όλα αυτά ωραία, αλλά το βιβλίο έχει και μια ειδική αλουμινένια θήκη -κατασκευασμένη από καλούπι και ειδικό μηχάνημα κοπής laser: ουσιαστικά η Continental GT που οδηγεί ο Bond στην ιστορία. Οι δε σελίδες είναι τρυπημένες με μια «τρύπα από σφαίρες» σαν να είναι από σφαίρα 9 χιλιοστών.

Μόνο 500 κομμάτια θα φτιαχτούν, το κάθε ένα με κόστος $1,650.

Collector’s που λέμε….

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...