Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ος Αγώνας GTCC'11 - Τρίπολη 1 Μαΐου: Τα αποτελέσματα

Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας του GTCC στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ο ηλιόλουστος καιρός, παρά τις αντίθετες προβλέψεις, έφερε στην Τρίπολη 45 οδηγούς από το Σάββατο για τις ελεύθερες δοκιμές που είχαν χωριστεί σε δύο groups. Μεσημέρι και αφού ολοκληρώθηκε το Παν Πρωτ Ταχύτητας ξεκίνησε ο αγώνας του GTCC με την Κατηγορία Ε.

Η κατηγορία Ζ έκλεισε τον αγώνα, αφού ξεκίνησε τελευταία, καθώς από αυτό τον αγώνα εφαρμόστηκε η εκ περιτροπής εκκίνηση των κατηγοριών. Συμμετείχαν 9 αυτοκίνητα και μετά το τέλος των 3 χρονομετρημένων γύρων νικητής ήταν ο ΧΡΕΠΑΣ Νίκος με Citroen AX από το Club ΟVERCLOKERS και συνολικό χρόνο 3:42.302, στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο...
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Παντελής με PEGEUOT 106 από το Club French cup και συνολικό χρόνο 3:43.432, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Νίκος με PEGEUOT 106 από το Club ΟVERCLOKERS και συνολικό χρόνο 3:48.659.

Στην Κατηγορία Ε, μία από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες, συμμετείχαν 13 αυτοκίνητα, και την πρώτη θέση πήρε ο ΧΑΧΑΛΑΣ Παναγιώτης με Citroen AX GT από το Club ΟVERCLOKERS, που οδήγησε υποδειγματικά και έκανε συνολικό χρόνο 3:37.124 και ταχύτερο γύρο στην κατηγορία με 1:11.876, ακολούθησε στην δεύτερη θέση μία γυναικεία συμμετοχή και περυσινή πρωταθλήτρια, η ΚΑΜΑΡΩΤΑΚΗ Μαριάννα με ένα PEGEUOT 106 από το RENAULT CLUB και με συνολικό χρόνο 3:41.987, ενώ στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αθανάσιος με Citroen AX GT με συνολικό χρόνο 3:42.219.

Επόμενη Kατηγορία η Δ, στην οποία συμμετείχαν 5 αυτοκίνητα και νικητή τον ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ Μάνο με LOTUS ELISE από το Club TRACKMIATA και συνολικό χρόνο 3:39.852 και ταχύτερο γύρο στην κατηγορία με 1:13.180, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ΠΑΠΑΜΩΡΟΣ Δημήτρης με ΗΟΝDA CIVIC από την ΑΛ Τρίπολης και με συνολικό χρόνο 3:41.333, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε άλλη μία συμμετοχή από την ΑΛ Τρίπολης ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος με HONDA CRX και με συνολικό χρόνο 3:48.994.

Ακολούθησε άλλη μία πολυπληθής κατηγορία, η Κατηγορία Γ με 11 συμμετοχές και στην πρώτη θέση βρέθηκε ο ΖΑΝΝΟΣ Κωνσταντίνος με ένα HONDA S2000 από το Club Smartmania και συνολικό χρόνο 3:37.505 και ταχύτερο γύρο της κατηγορίας με 1:12.316, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΤΣΕΛΛΑΣ Κωνσταντίνος με ένα HONDA TYPE R και συνολικό χρόνο 3:44.174, από την ΑΛ Μεγαλόπολης, ενώ στην Τρίτη θέση ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης με ένα FORD Escort από το Club Tarmac και με συνολικό χρόνο 3:44.445.

Επόμενη η Κατηγορία Β, με μία συμμετοχή από τον ΜΗΤΣΙΑ Δημήτρη με NISSAN Sylvia S15, από την ΑΛ Τρίπολης και συνολικό χρόνο 3:41.286.

Άλλη μία κατηγορία με λίγες συμμετοχές, η Κατηγορία Α που είχε δύο συμμετοχές και τελικό νικητή τον ΠΑΝΙΑ Σπύρο με Subaru Impreza Sti από το Club Subamaniacs και συνολικό χρόνο 3:37.894, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης με ένα BMW X3 Aυτ και τροποποημένο, καθώς ο οδηγός του είναι παραπληγικός και συνολικό χρόνο 3:52.250, από την ΑΛ Τρίπολης.

Ακολουθούν οι Specials κατηγορίες με περισσότερο βελτιωμένα αυτοκίνητα και η αρχή γίνεται από άλλη μία πολυπληθή κατηγορία, την Κατηγορία S3 με 12 συμμετοχές. Νικητής ήταν ο ο ΧΑΧΑΛΑΣ Παναγιώτης με Citroen AX GT από το Club ΟVERCLOKERS, και δεύτερη σημερινή του νίκη, μιας και ήταν ο νικητής και της Κατηγορίας Ε με το ίδιο αυτοκίνητο, και συνολικό χρόνο 3:36.525, κατεβάζοντας και άλλο το χρόνο του σε αυτήν την κατηγορία αλλά κάνοντας και ακόμα καλύτερο χρόνο, αφού και εδώ έκανε τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας με 1:11.759. Στην δεύτερη θέση ήταν ο ΦΛΩΡΟΣ Ιωάννης με ένα TOYOTA Starlet από το Club GTC και συνολικό χρόνο 3:38.925, ενώ στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο ΜΕΝΖΤΟΣ Ορέστης με Citroen Saxo από το Saxo Sport Club και συνολικό χρόνο 3:39.345.

Ακολούθησε η Κατηγορία S2 με 10 συμμετοχές και νικητή έναν παλιό γνώριμο και παλαιότερο πρωταθλητή, τον ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ Λουκά με Citroen AX από το Club French cup και συνολικό χρόνο 3:36.262 στην πρώτη επαφή με την πίστα της Τρίπολης και με ταχύτερο γύρο στην κατηγορία με 1:09.551. Στην δεύτερη θέση ήταν άλλος ένας καλός οδηγός, ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ Πέτρος με FIAT Punto HCT, από το Club ΟVERCLOKERS και συνολικό χρόνο 3:42.936, ενώ τρίτος ήταν ο ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ Μάνος με LOTUS ELISE από το Club TRACKMIATA και συνολικό χρόνο 3:43.674.

Επόμενη κατηγορία ήταν η S1 με 4 συμμετοχές και νικητή τον ΜΗΤΣΙΑ Δημήτρη με NISSAN Sylvia S15, από την ΑΛ Τρίπολης και συνολικό χρόνο 3:28.650, κατεβάζοντας κατά πολύ τον χρόνο του τώρα που είχε συναγωνισμό, καθώς στην κατηγορία Β ήταν μόνος του, ενώ σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο στην κατηγορία με 1:09.220. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΠΑΝΙΑΣ Σπύρος με Subaru Impreza Sti από το Club Subamaniacs και συνολικό χρόνο 3:37.516, ενώ τρίτος τερμάτισε ο ΓΚΟΛΕΜΗΣ Ανδρέας με BMW 325 από την ΑΛ Τρίπολης και συνολικό χρόνο 3:44.556.

Τις Special κατηγορίες έκλεισε η Κατηγορία S0, για αυτοκίνητα Open wheelers, που είχαμε μόνο μία συμμετοχή με τον ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ Νίκο με WESTFIELD από το ΜR2 Club και με συνολικό χρόνο 3:16.959 και ταχύτερο γύρο 1:05.353 το οποίο είναι και ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΥΡΟΥ.

Τον αγώνα έκλεισε η SALOON με 5 συμμετοχές και νικητή τον ΤΣΙΡΩΝΗ Πέτρο από το Club ΟVERCLOKERS και συνολικό χρόνο 5:39.075, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΜΕΝΖΤΟΣ Ορέστης με Citroen Saxo από το Club French cup με συνολικό χρόνο 5:52.382 ενώ τρίτος ήταν ο ΜΑΚΡΗΣ Ελευθέριος με NISSAN SUNNY από το Saxo Sport Club και συνολικό χρόνο 5:53.555. Να σημειώσουμε ότι η κατηγορία αυτή χρονομετρείται σε 5 γύρους και χωρίς τα τεχνητά εμπόδια που έχουν όλες οι άλλες κατηγορίες. 

Αποτελέσματα Κατηγοριών:
Αποτελέσματα 2ου αγώνα GTCC '11
(αρχείο Αcrobat Reader)
Βίντεο από τα Ελεύθερα δοκιμαστικά Σαββάτου:
Θα ακολουθήσει και το Warm-up της Κυριακής και αποσπάσματα του αγώνα της Κατηγορίας SALOON που έγινε την Κυριακή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...