Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο! Έκανε ''σεξ'' με 1.000 αυτοκίνητα!

Ένας 57χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 1.000 αυτοκίνητα ως τώρα. Με δηλώσεις του σε σχετικό ντοκιμαντέρ υπερασπίζεται με σθένος τα ''ρομαντικά'' του αισθήματα για τα οχήματα.

Ο λόγος για τον Edward Smith, λάτρη των τεσσάρων τροχών, ο οποίος ζει με την τρέχουσα ''φίλη''του, ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Vanilla.

Επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του.

Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν βλέπει ταινίες όπως το "Κατσαριδάκι Αγάπη μου" και τον "Ιππότη της Ασφάλτου" δε μπορεί να συγκρατηθεί.

Βιώνει ένα αίσθημα αγάπης και τον κατακλύζει η επιθυμία να...
εκφράσει στα αξιαγάπητα αυτοκίνητα και αντικείμενα του πόθου του, την αγάπη του.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.

Και με ελικόπτερο...

Ο Smith είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Η σεξουαλική του περιπλάνηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αυτοκίνητα και επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα, όπως ένα ελικόπτερο. Πριν τη Vanilla είχε ''δεσμό'' με τη Victoria ένα VW Beetle, μοντέλο του 1969.

Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο''mechaphili''.

Μιλώντας για τα πάθος του αναφέρει ότι μεγάλωνε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Του άρεσαν τα χαριτωμένα αυτοκίνητα από την αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εσωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη έβρισκε διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούσαν και αισθανόταν την ολοκλήρωση.

Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, και αυτοαποκαλούνται ''εραστές αυτοκινήτων".

πηγή: news247

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...