Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μοτοσυκλέτα Suzuki V-Strom 650 Desert 2

Η περιπέτεια ξεκινάει με το νέο V-Strom 650 Desert 2, την έκδοση που δημιούργησε η Suzuki και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα στενά όρια της πόλης και να φτάσουν όσο μακριά επιθυμούν. Με πλούσιο στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό απόδρασης, η V-StromDesert 2 εκμεταλλεύεται τον δυνατό και ροπάτο V2 ...
κινητήρα της, το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιό της, τις εξαιρετικές αναρτήσεις και την άνετη σέλα της και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά σε μια σύντομη βόλτα, αλλά και στο γύρο του κόσμου.


Αναβάτης και συνεπιβάτης έχουν πλέον ότι χρειάζονται, με την υψηλή ποιότητα και την άψογη συναρμολόγηση που εγγυώνται τα εργοστασιακά αξεσουάρ Suzuki. Συγκεκριμένα, η έκδοση Desert 2 περιλαμβάνει:

Τριπλέτα (topcase και δύο πλευρικές) στιβαρών, αλουμινένιων βαλιτσών με συνολική χωρητικότητα 120 λίτρων

  • Κεντρικό σταντ για απόλυτα ασφαλή στήριξη της μοτοσικλέτας υπό φορτίο,
  • Χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών του οδηγού
  • Ποδιά αλουμινίου για προστασία του κινητήρα ακόμα και στους πιο κακοτράχαλους δρόμους
  • Προστατευτικά κάγκελα που αποδεικνύονται μάννα εξ ουρανού αν συμβεί το απευκταίο
  • Και τέλος ζελατίνα φέρινγκ με ρυθμιζόμενο σπόιλερ που κάνει το ταξίδι μια άνετη και ήσυχη απόλαυση.

Ο παραπάνω πρόσθετος εργοστασιακός εξοπλισμός μπορεί να συμπληρωθεί προαιρετικά από ελαστικά εκτός δρόμου, για όσους αναζητούν συγκινήσεις και στο χώμα, καθώς και από εξάτμιση της Yoshimura για όσους επιλέγουν επιπλέον δύναμη. Ειδικότερα, η special εξάτμιση της Yoshimura προσφέρεται στην τιμή των 750€ μόλις.

Το κόστος του στάνταρ πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού της V-StromDesert 2 είναι 2.091€, αλλά η τιμή αγοράς ανέρχεται στα 9.495€ μόλις, προσφέροντας σημαντικό κέρδος στον υποψήφιο αγοραστή κατά 590€. Παράλληλα με τη νέα τιμή που διαμορφώθηκε για το V-Strom και ξεκινά από τα 7.995€, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε συμφέρει να αποκτήσει κανείς τη bestseller μοτοσικλέτα της ελληνικής αγοράς.

Η νέα έκδοση Desert 2 του δημοφιλούς SuzukiV-Strom είναι ετοιμοπαράδοτη σε όλο το δίκτυο επίσημων και συνεργαζόμενων εμπόρων Suzuki. Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο της Suzuki μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας στο internet, στη διεύθυνση www.suzuki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...