Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η SEAT ανακοινώνει το λανσάρισμα της μάρκας στην αγορά της Κίνας

Σε συνέντευξη τύπου προχθές στις 19.04.2011, στο άνοιγμα της Έκθεσης Αυτοκινήτου στην Σαγκάη, ο Πρόεδρος της SEAT James Muir, ανακοίνωσε τα σχέδια της εταιρείας να επεκταθεί εμπορικά στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου το 2012.

Εξήγησε, ότι η SEAT εφαρμόζει μια επεκτατική στρατηγική για νέες αγορές και άμεσος στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί η μάρκα στο μυαλό των δυνητικών πελατών, πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι πωλήσεις των μοντέλων LEON και IBIZA το 2012.

Ο James Muir, δήλωσε: «η SEAT είναι μια μάρκα σε κίνηση - ένα εμπορικό σήμα που αναπτύσσεται στις ήδη...
υπάρχουσες αγορές, με αφοσιωμένη, πιστή και παθιασμένη πελατειακή βάση και που τώρα επεκτείνεται και σε νέες αγορές. Αυτή είναι η πιο συναρπαστική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας και είμαι βέβαιος πως η SEAT θα καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή θέση στην κινεζική αγορά, όπως ακριβώς και σε κάθε άλλη αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Ο κ. Weiming Soh, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Marketing, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Volkswagen Group Κίνας, δήλωσε: «Το Volkswagen Group Κίνας είναι πραγματικά ευτυχές που υποδέχεται ένα ακόμα μέλος του group στην Κίνα. Η SEAT διαθέτει μεγάλο ιστορικό στον σχεδιασμό και την παραγωγή ξεχωριστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και είμαστε σίγουροι ότι το κινεζικό κοινό θα αγκαλιάσει με ενθουσιασμό την SEAT».

Η SEAT έχει εντοπίσει πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους Κινέζους καταναλωτές για αυτοκίνητα με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και θεωρεί πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη ώστε να επεκταθεί στην κινέζικη αγορά-κλειδί.

«Η Σαγκάη μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με την Βαρκελώνη, την μητρική πόλη της SEAT. Είναι δυναμική, ανοικτή και φιλόξενη. Οι πολίτες της έχουν πάθος, ζωντάνια και δυναμισμό και αισθάνεται πως αυτός είναι ο ιδανικός τόπος και χρόνος για την ανακοίνωση της έναρξης δραστηριοποίησης της SEAT στην Κίνα», εξήγησε ο James Muir.

Στόχος της SEAT είναι να διευρύνει σταδιακά τις δραστηριότητες της στην Κίνα με αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Ισπανία, στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής στο Martorell.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...