Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώην εργοστάσιο της Renault μετατρέπεται σε σχολείο



Το πρώην εργοστάσιο της Renault πρόκειται να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό σχολείο στη βόρεια γαλλική πόλη Boulogne. Ο Chariter Dalix, μέσω μιας εταιρικής συνεργασίας, μετατρέπει τον χώρο του πρώην εργοστασίου αυτοκινήτων σε ένα κυματοειδές και πανύψηλο κτιριακό συγκρότημα που ευνοεί όχι μόνο την ανάπτυξη χλωρίδας, αλλά ευνοεί και την ανάπτυξη της τοπικής πανίδας.

Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι αυτό θα είναι ένα μέρος το οποίο τα παιδιά θα μαθαίνουν. Έτσι αντί να μαθαίνουν στο τυπικό σχολικό περιβάλλον, που το σχολείο φαίνεται σαν...
υποχρεωτική αγγαρεία, θα μπορούν τώρα να παίξουν και να μελετήσουν ανάμεσα στη φύση και να έχουν ίσως πολύ διαφορετική εμπειρία μάθησης. Παρόλο που οι αίθουσες διδασκαλίας βρίσκονται μέσα στο κτίριο, μεγάλη προσοχή δόθηκε στο να υπάρξει μία ανεπαίσθητη μετάβαση μεταξύ του εξωτερικού χώρου με τα παιχνίδια και των αιθουσών διδασκαλίας.

Οι χώροι αναψυχής περικλείονται από μαλακά τοιχώματα και η αρχιτεκτονική των κήπων είναι και κάθετη και οριζόντια. Η επίδραση τόσο πολύ πρασίνου δεν είναι μόνο ξεκάθαρη – για την δημιουργία ενός καθαρού περιβάλλοντος μέσα στη μόλυνση της ζωής των πόλεων – αλλά επίσης επιτρέπει στα παιδιά να βρίσκονται σε ένα πραγματικό οικοσύστημα, για να καταλάβουν και στη πράξη ποιά είναι η διαφορά μεταξύ καθαρού και μολυσμένου περιβάλλοντος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...