Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011, 3ος αγώνας

Στο βουνό των Κενταύρων!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011 θα συνεχιστεί στο βουνό των Κενταύρων, στο μαγευτικό Πήλιο, με έδρα την Ζαγορά και το Χορευτό, σε μέρη που έγραψαν ιστορία με τους αγώνες τους στο παρελθόν!

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, την Κοινότητα Ζαγοράς και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζεύς» θα είναι μονοήμερος, την Κυριακή στις 8 Μαΐου, σε μια εποχή που το βουνό δεν θα έχει «εγκαταλείψει» τη χειμερινή φορεσιά του. Μετά από 3 χρόνια απουσίας,...
ο νέος Δήμος, η Κοινότητα αλλά και ο κόσμος της Ζαγοράς, υποδέχεται και πάλι την οικογένεια των Trail Riders!

Το μέρος, που αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού, συνδυάζει άριστα τις χάρες του βουνού με αυτές της θάλασσας, από τις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού στα Χάνια, μέχρι τις ηλιόλουστες αμμουδιές του Χορευτού και της Ανάληψης, κι από το καστανόδασος στο Πουρί και στα Κοκκινόγεια, στις δροσερές λιμνούλες της παραλίας του Ομβριού…

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, και στο 4X4 Trail Ride Cup θα έχει μήκος περίπου 210 χιλιόμετρα, με αφετηρία την Κυριακή στις 8 το πρωί στην Ζαγορά για τις πρώτες μοτοσυκλέτες, και τερματισμό στις 3 το μεσημέρι για τα τελευταία αυτοκίνητα, για μπανάκι και φαγητό στο Χορευτό!

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS!

Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Η Open - Ζ1 για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, και Normal - Ζ2, με δύο κλάσεις, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, αλλά και μία για «νέους» στο χώρο αγωνιζόμενους την Entry Level - Ζ3, με μικρότερη διαδρομή.

Επίσης, θα υπάρχει σηματοδοτημένη διαδρομή Εnduro μήκους περίπου 35km, όπου οι σκληροπυρηνικοί εντουράδες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν 2-3 φορές, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους στα καλντερίμια και στα μονοπάτια της περιοχής!

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον 3ο αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Χορηγός του αγώνα είναι τα ξακουστά παγκοσμίως για την ποιότητά τους μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ, ενώ αρωγοί όπως πάντα είναι η MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Denicol και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4Χ4 Magazine, MotoΤρίτη, Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

 Πηγή: Off Road Team Site

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...