Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πωλήσεις για την Opel που αναστήθηκε οικονομικά πάνε πολύ καλά όπως δείχνουν τα νούμερα...

Οι πωλήσεις για την Opel που αναστήθηκε οικονομικά πάνε πολύ καλά όπως δείχνουν τα νούμερα...Το μερίδιό της στην Ευρωπαϊκή αγορά αυξήθηκε και πάλι το Μάρτιο φτάνοντας το 6,9% συγκριτικά με το 6,7% τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία προοδεύει συνεχώς επί πέντε μήνες. Οι πωλήσεις της Opel το Μάρτιο αυξήθηκαν σε 22 από τις 27 Ευρωπαϊκές χώρες συγκριτικά με πέρσι, ανάμεσά τους και μεγάλες αγορές όπως Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία και Τουρκία.

Στην Ελλάδα η Opel το 1ο τρίμηνο, βρίσκεται στην...
1η θέση των πωλήσεων λιανικής, και το Οpel Corsa 1ο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής στην αγορά, με μερίδια 11,1% και 15,7% αντίστοιχα. Επίσης, τα Opel Astra, Insignia και Μeriva βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων λιανικής της κατηγορίας τους.

«Η τάση πωλήσεων άλλαξε προς το τέλος της περσινής χρονιάς και τώρα διαβλέπουμε την αρχή μιας μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, κρίνοντας από τα αποτελέσματά μας το 1ο τρίμηνο του 2011» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Adam Opel AG. «Τα νέα μοντέλα μας όπως το Meriva και το Astra Sports Tourer, ικανοποιούν άριστα τις προσδοκίες και ανάγκες των πελατών σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, η ανανέωση του Corsa έχει αποδώσει οφέλη». Καθώς ο όγκος νέων παραγγελιών αυξάνεται, ο Visser εκτιμά ότι η θετική τάση στις πωλήσεις θα διατηρηθεί.

Ο Visser θεωρεί ότι ο τρέχων δημόσιος διάλογος για περιβαλλοντικά θέματα είναι σημαντικός για την επιτυχία της Opel στην αγορά. «Η εταιρία μας έχει μακρά παράδοση στη δημιουργία αποδοτικών αυτοκινήτων με ελκυστική εμφάνιση και ευελιξία χρήσης» σχολιάζει. «Το ηλεκτρικό Ampera που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά θα ενισχύσει τη θέση μας».

Η αύξηση μεριδίου αγοράς της Opel το Μάρτιο του 2011 ήταν 0,2 ποσοστιαίες μονάδες παραπάνω συγκριτικά με το Μάρτιο του 2010, δηλαδή μία αύξηση όγκου πωλήσεων της τάξεως του 4,3% ή 6.145 μονάδες. Το αποτέλεσμα του πρώτου τριμήνου δείχνει μία άνοδο 8,4% σε σχέση με πέρσι, που μεταφράζεται σε αυξημένο όγκο πωλήσεων 24.712 οχημάτων. Το Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς της Opel το πρώτο τρίμηνο ήταν 6,4%.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...