Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NISSAN: Πλούσιο και ανανεωμένο σε πολλά επίπεδα το νέο Nissan 370Z


Με επιπρόσθετα επίπεδα εξοπλισμού, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του και με ανανεωμένη εμφάνιση, το Nissan 370Z Roadster / Coupe του 2011, αναμένεται να κατακτήσει και πάλι τους φίλους της συναρπαστικής οδήγησης.

Με μια ματιά:
• Αλλαγές στις αναρτήσεις για πιο άνετη οδήγηση
• Βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου κύλισης
• Κάμερα οπισθοπορίας, με δυνατότητα δορυφορικής πλοήγησης
• Σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών
• Επιλογή οδήγησης στο χιόνι για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
• Η «καρδιά» του αυτοκινήτου, το μοτέρ των 328 PS - 3.7 λίτρων V6
24 βαλβίδων, παραμένει ως έχει.

Οι κυριότερες αλλαγές του Nissan 370Ζ αφορούν στο...
σασί, τόσο στις εκδόσεις κουπέ όσο και σε αυτές του Roadster, με στόχο να ενισχυθεί η οδηγική άνεση και ο χειρισμός του σε υψηλές ταχύτητες. Το νέο σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών βελτιώνει την ασφάλεια ακόμη περισσότερο, ενώ η κάμερα οπισθοπορίας που έχει ενσωματωθεί στο σύστημα Nissan Premium Connect (με δορυφορική πλοήγηση), κάνει το παρκάρισμα του αυτοκινήτου μια εύκολη υπόθεση.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τη βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου κύλισης στην Coupé έκδοση, ενώ οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τόσο του Coupe όσο και του Roadster έχουν πλέον και τη λειτουργία «χιονιού», προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη πρόσφυση όταν το όχημα ξεκινήσει σε πάγο και χιόνι.

«Οι αλλαγές στο 370Z είναι μέρος του προγράμματος της Nissan για συνεχή ανάπτυξη σε όλα τα προϊόντα της. Ίσως οι πιο σημαντικές από αυτές να αφορούν τις λεπτομέρειες της βέλτιστης ρύθμισης του πλαισίου – κάτι που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη για την Ευρώπη-», δήλωσε ο Simon Thomas, Senior Vice President Sales & Marketing της Nissan στην Ευρώπη.

"Το Nissan 370Z του 2011 στην ουσία παίρνει ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα της αγοράς και το καθιστά ακόμη πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση".


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...