Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Hyundai Υπογράφει Συμφωνία με τη Vodafone για την Ανάπτυξη της Τηλεματικής Τεχνολογίας στην Ευρώπη

Βάση της σχετικής συμφωνίας που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο εταιρειών , η κορεατική φίρμα θα ...
εστιάσει στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών που θα βασίζονται στα πληροφοριακά συστήματα αυτοκινήτων και στο υπάρχον δίκτυο επικοινωνίας της Vodafone στην Ευρώπη. Εκτός από τη συνεργασία στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων τηλεματικών υπηρεσιών, η Hyundai θα δημιουργήσει νέες λύσεις πληροφορικής για αυτοκίνητα αξιοποιώντας την υποδομή τηλεματικής τεχνολογίας για να εφαρμόσει ένα νέο πελατοκεντρικό επιχειρησιακό μοντέλο τηλεματικής.

«Μέσα από τη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία κινητών επικοινωνιών Vodafone, η Hyundai Motor Group ανυπομονεί να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες πληροφορικής για αυτοκίνητα στους Ευρωπαίους πελάτες της στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσης της: ότι θα καθίσταται ολοένα και πιο ανταγωνιστική στην εν λόγω αγορά», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor, κύριος Lee Hyun-Soon.

«Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης της Vodafone και οι απλές λύσεις της εταιρείας για τη διαχείριση της ασύρματης συνδεσιμότητας σε παγκόσμια κλίμακα συνεπάγονται την καταλληλότητα μας ως του ιδανικού συνεργάτη που θα βοηθήσει τη Hyundai Motor Group να αναπτύξει μία ολόκληρη σειρά νέων υπηρεσιών», σχολίασε ο κύριος Nick Jeffery, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Global Enterprise. «Απώτερος σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να προσφέρουμε μία ακόμα καλύτερη οδηγική εμπειρία σε οδηγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.»

Η Hyundai παρουσίασε το σύστημα τηλεματικής BlueLink® στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show (CES) για το 2011 στο Λας Βέγκας, σε μία επίδειξη των προηγμένων συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας για αυτοκίνητα ενώπιον ολόκληρης της υφηλίου.

Η Vodafone Global Enterprise είναι η εταιρεία του ομίλου Vodafone που διαχειρίζεται τις επικοινωνιακές ανάγκες των μεγαλύτερων πολυεθνικών πελατών της, με στόχο την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών στον κλάδο των τηλεματικών υπηρεσιών στην Ευρώπη. 

Η αρχική συμφωνία, που υπογράφηκε , αναμένεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Hyundai στα πληροφοριακά συστήματα οχημάτων και να επεκταθεί σε μία ευρύτερη βάση πελατών στην Ευρώπη.
[HYUNDAI]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...