Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

GPS: Η καινοτόμος τεχνολογία της TomTom ΙQ Routes™

Η έκδοση 1.7 της ιδιαίτερα δημοφιλούς εφαρμογής είναι τώρα διαθέσιμη για να επιτρέψει στους χρήστες iPhone να αξιοποιήσουν τους πιο ανανεωμένους χάρτες καθώς και την καινοτόμο τεχνολογία της TomTom ΙQ Routes™.

«Έχουμε προσθέσει καινούργιο περιεχόμενο που θέλουν οι οδηγοί και το οποίο εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή της TomTom για το iPhone προσφέρει την καλύτερη πλοήγηση για κινητό τηλέφωνο διαθέσιμη στην αγορά» αναφέρει η Corinne Vigreux, Managing Director Consumer της TomTom.

Τα καινούργια χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.7 της εφαρμογής της TomTom για το iPhone περιλαμβάνουν:

• Νεότερους, ανανεωμένους χάρτες TomTom: Καθώς το 15% των δρόμων κατά μέσο όρο αλλάζει κάθε χρόνο, η καινούργια εφαρμογή TomTom έρχεται με τον πιο ανανεωμένο χάρτη.
• Map Share: Ο δωρεάν τρόπος να πραγματοποιείτε αλλαγές στον χάρτη και να επωφελείστε από ανανεώσεις που γίνονται από τους χρήστες TomTom κάθε μέρα- όποτε θέλετε και όπου κι αν είστε.
• IQ Routes: Η επαναστατική τεχνολογία IQ Routes™ βασίζεται στην πραγματική μέση ταχύτητα που έχει καταγραφεί για να υπολογίσει με ακρίβεια τον εκτιμώμενο χρόνο που θα διαρκέσει η διαδρομή σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ώρες αιχμής, τα φανάρια και άλλα εμπόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή της TomTom για το iPhone επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.tomtom.com/el_gr/products/mobile-navigation/tomtom-app-for-iphone/index.jsp

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...