Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Google Cars ξανά στην Ελλάδα, Δες από ποιες περιοχές θα περάσουν!

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου τα αυτοκίνητα της Google ξεκίνησαν ξανά τα δρομολόγια στους ελληνικούς δρόμους, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τη βελτίωση των Google Maps!

Τα αυτοκίνητα της Google που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται και για το Street View, ωστόσο το Street View...

δε θα λανσαριστεί για την ώρα στην Ελλάδα, οπότε οι εικόνες που συλλέγονται από τα Google Cars δεν θα δημοσιευτούν.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις στους Χάρτες Google, όπως πχ έχουν προστεθεί φωτογραφίες από χρήστες, καλύτερες οδηγίες μετάβασης από ένα σημείο σε ένα άλλο, ενώ σε ορισμένες χώρες υπάρχει συνεργασία με οργανισμούς μεταφορών, ώστε να παρέχονται στους χρήστες πληροφορίες για τρένα και λεωφορεία.

Οι φωτογραφίες που συλλέγονται από τα αυτοκίνητα της Google χρησιμοποιούνται για την καταγραφη σωστών δεδομένων για οδούς και πινακίδες σήμανσης, την επιβεβαίωση τροποποιήσεων στους χάρτες που υποδεικνύουν οι χρήστες, αλλά και για να καταγραφεί η ακριβής τοποθεσία επιχειρήσεων ώστε να αποτυπώνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα των διαδρομών των Google Cars μπορείς να το κάνεις με ένα κλικ στη σελίδα maps.google.com/mappingtheworld.

Στην Ελλάδα, απ΄ότι είδα τα αυτοκίνητα της Google το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2011 θα κινηθούν στις εξής περιοχές:

Αθήνα, Αχαρναί, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Άγιος Δημήτριος, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Καλλιθέα, Κερατσίνι, Κηφισσιά, Κορυδαλλός, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πειραιάς, Βύρωνας, Ζωγράφου.

Τα αυτοκίνητα της Google δεν θα κάνουν διαδρομές όμως μόνο στο νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα: Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλος, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κομοτηνή, Σέρρες, Ξάνθη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Κατερίνη.
Πηγή: http://neatoday.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...