Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Τουρισμού Ford Focus σε πλήρη αγωνιστική δράση

Το νέο αυτοκίνητο τουρισμού Ford Focus έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον πρώτο γύρο του Βρετανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού (BTCC) στο Brands Hatch.

Οι τελευταίες ρυθμίσεις του αυτοκινήτου πριν τον αγώνα έγιναν στο τεχνολογικό κέντρο της Ford στο Dunton, Essex, έδρα της Ford Team RS, καθώς η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει τις ανεξάρτητες ομάδες των πρωταθλημάτων αυτοκινήτων τουρισμού που θα τρέχουν με το νέο Ford Focus.

Η νέα αγωνιστική έκδοση Focus εξελίχθηκε στους κόλπους της Arena International Motorsport με την τεχνική συμβολή της...
Ford και είναι το πρώτο αυτοκίνητο μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρίας: πρόκειται για ένα κοινό αγωνιστικό όχημα προδιαγραφών S2000, που θα τρέξει στις κυριότερες κατηγορίες αυτοκινήτων τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

Η Βρετανική Arena International Motorsport, που συμμετέχει στο BTCC υπό τη σημαία της Team Aon, αγωνίζεται με επιτυχία στο πρωτάθλημα πολλά χρόνια και το 2009 λάνσαρε την προηγούμενη γενιά Focus ST. Μόλις 18 μήνες μετά τον πρώτο αγώνα τους με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η ομάδα και ο οδηγός (Tom Chilton) εξασφάλισαν δύο τίτλους, το Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων 2010 και το Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Οδηγών 2010 στη Μ. Βρετανία.

Εξηγώντας την εμπλοκή του Τεχνολογικού Κέντρου της Ford στο Dunton, του μεγαλύτερου Βρετανικού R&D κέντρου στο χώρο του αυτοκινήτου, ο Gerard Quinn, Motorsport senior manager της Ford Ευρώπης, δήλωσε: «Είναι πάντα μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε ιδιωτικές ομάδες να επιλέγουν προϊόντα Ford για αγωνιστική χρήση».

«Με τον ίδιο τρόπο που εμείς υποστηρίζουμε τις ομάδες μέσω προηγμένων εγκαταστάσεων όπως η πίστα δοκιμών του Dunton, έτσι και οι ομάδες όπως η Arena μας προσφέρουν την εμπειρία και τεχνογνωσία τους στη δημιουργία επιτυχημένων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Πρόκειται για μία πραγματικά ομαδική προσπάθεια».

Το νέο Ford Focus δρόμου είναι το τελευταίο παγκόσμιο προϊόν της φιλοσοφίας ‘One Ford’. Θα πωλείται σε 122 αγορές σε όλο τον κόσμο και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, Ασία και Β. Αμερική.
[FORD]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...