Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΥΠΕΛΛΟ ENDURO Β.ΕΛΛΑΔΟΣ, 1ος γύρος, 10 Απριλίου, Πρφ.Πρωτ. Κ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ
-Το Αθλητικό Σωματείο ‹‹ΛΕ.ΜΟΤΟ.Μ.›› με τη βοήθεια του Αθλητικού Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Λαγκαδά ‹‹Α.Μ.Ο.Λ.›› στα πλαίσια του Κυπέλλου ENDURO Β.Ελλάδος και του Περιφ. Πρωταθλήματος Κ.Μακεδονίας της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει τον 1ο αγώνα για το έτος 2011 ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου 2011 στην περιοχή της Χρυσαυγής - Λαγκαδά. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, και:

-τον αθλητικό νόμο 2725/99

-τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της ΑΜΟΤΟΕ

-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Enduro -τον παρόντα ειδικό κανονισμό

-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 4 Απριλίου 2011
Λήξη εγγραφών: Παρασκευή 8 Απριλίου 2011
Οι εγγραφές γίνονται ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. (http://www.e-amotoe.gr/).
Tεχνικός έλεγχος:...
Κυριακή 10 Απριλίου από 08:00 έως 10:30.
Ενημέρωση αγωνιζομένων Κυριακή 10 Απριλίου ώρα 10:30 στον χώρο του Park Ferme .
Εκκίνηση 1ου αναβάτη: Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11:00

Απονομή επάθλων θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα.
Οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό Σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι για την δήλωση συμμετοχής τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος : Καμάρης Θωμάς
Μέλη : Μπορδόλης Κων/νος, Ζηματίκας Δημήτρης
Πρόεδρος Αγωνοδικών: Γάτσης Αναστάσιος
Αγωνοδίκης: Κατσάνης Αλέξανδρος, Κατσάνης Αναστάσιος
Αλυτάρχης: Τσιαούσης Δημήτρης
Γραμματέας: Κρίκη Δόμνα
Τεχνικός Έφορος: Ζηζόπουλος Γεώργιος
Έκδοση Αποτελεσμάτων: Αντωνίου Αναστασία
Ιατρός Αγώνα: Ιατρός Intersalonika

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα καλέστε:
ΤΗΛ. 6949091554 και στο 6977414909
ΑΡΘΡΟ 2 ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ

Περιγραφή-Διάρκεια-Σήμανση-Ανεφοδιασμοί
-Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από τρεις (3) κύκλους των τριάντα πέντε (35) χιλιομέτρων για όλες τις κατηγορίες πλην της Ε hobby δύο (2) κύκλοι.
-Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Κοινοτικό Στάδιο Χρυσαυγής - Λαγκαδά.
-Θα υπάρχει μια (1) ειδική διαδρομή ανά κύκλο.
-Ανεφοδιασμοί Αγώνα.
Θα γίνει 1 ανεφοδιασμός ανά κύκλο. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται όπως μεταφέρουν τα δοχεία με την βενζίνη τους στον προκαθορισμένο από την οργάνωση χώρο.

ΑΡΘΡΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ- ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
E1 – Μοτοσικλέτες δίχρονες έως 125cc και τετράχρονες έως 250cc E2 – Μοτοσικλέτες δίχρονες από 175cc έως 250cc και τετράχρονες από 290cc έως 450cc E3 – Μοτοσικλέτες δίχρονες από 270cc έως 500cc και τετράχρονες από 480cc έως 650cc Ε champion – Σε αυτή τη κατηγορία συμμετέχουν οι αθλητές που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στις κατηγορίες Ε1,Ε2,Ε3,ΕΝ,ΕS.
E hobby – Σε αυτή τη κατηγορία οι αθλητές με ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσικλέτες κάνουν ένα (1) γύρο λιγότερο.
Παρατηρήσεις
Α) Όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν στο αγώνα πρέπει είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας.
Β) Οι μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετέχουν οι αθλητές στον αγώνα θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΡΘΡΟ 4 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ
- Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι κάτοχοι δελτίου ταυτότητας αθλητού της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε (Εν ισχύ για το 2011)
- Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα σαράντα (40) ευρώ. Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με δέκα (10) ευρώ επιπλέον.
Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αναβάτη. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί.
ΑΡΘΡΟ 5 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

-Οι αναβάτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσυκλέτες τους στον έλεγχο εξακρίβωσης την Κυριακή 10 Απριλίου ώρα 08:00 έως 10:30 αυστηρά. Κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν την άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας τους, την άδεια οδήγησης -δίπλωμα- και την ισχύουσα ασφάλεια της μοτοσυκλέτας καθώς και το Δελτίο Αθλητή (ηλεκτρονική κάρτα). (Απαγορεύονται αυστηρά οι φωτοτυπίες των παραπάνω εντύπων).

Ο τεχνικός έλεγχος εξακρίβωσης θα ανοίξει την Κυριακή 10 Απριλίου στις 08:00 και θα κλείσει στις 10:30 π.μ.. Η εκπρόθεσμη προσέλευση συνεπάγεται τον αποκλεισμό από τον αγώνα, εκτός από την περίπτωση της ανώτερης βίας που θα κριθεί από το Συμβούλιο Αγωνοδικών.

ΑΡΘΡΟ 6 Κ.Ο.Κ.
-Οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται να συμμορφώνονται στις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας όταν διέρχονται από περιοχές όπου αυτός ισχύει. Ο αθλητής που θα παραβεί τις διατάξεις του ΚΟΚ, με απόφαση του Συμβουλίου Αγωνοδικών, θα τεθεί εκτός αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 7 PARK FERME
-Ο χώρος του park ferme θα βρίσκεται στο Κοινοτικό Στάδιο Χρυσαυγής - Λαγκαδά. Οι ώρες λειτουργίας του θα είναι την Κυριακή 10 Απριλίου ώρα 08:00 έως 10:30 π.μ.. Θα είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος ώστε να εμποδίζεται η είσοδος σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

ΑΡΘΡΟ 8 ΕΚΚΙΝΗΣΗ
-Η εκκίνηση θα δοθεί από το Κοινοτικό Στάδιο Χρυσαυγής - Λαγκαδά.
Επίσημη ώρα του αγώνα θεωρείται αυτή που μεταδίδει το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ και δεν υπάρχει δυνατότητα ενστάσεως επί αυτής.

ΑΡΘΡΟ 9 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι αγωνιζόμενοι αμέσως μετά τον τερματισμό τους πρέπει να κατευθύνουν τις μοτοσυκλέτες τους στο χώρο του PARK FERME, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής ενστάσεως. Οι οδηγοί που δεν θα κατευθυνθούν αμέσως στον χώρο του PARK FERME θα αποκλείονται από τον αγώνα. Στο διάστημα που οι μοτοσυκλέτες βρίσκονται κάτω από το καθεστώς του PARK FERME, δεν επιτρέπεται καμία αφαίρεση, μετατροπή, προσθήκη, ή ανεφοδιασμό με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 10 ΦΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΡΙΘΜΟΙ
Κατηγορία Ε1: Μαύρο φόντο - Λευκοί αριθμοί και ο πρώτος αριθμός είναι το 1
Κατηγορία Ε2: Κόκκινο φόντο - Λευκοί αριθμοί και ο πρώτος αριθμός είναι το 2
Κατηγορία Ε3: Κίτρινο φόντο - Μαύροι αριθμοί και ο πρώτος αριθμός είναι το 3
Κατηγορία Ε champion: Όλοι οι αναβάτες θα φέρουν μπροστά από τον υπάρχον αριθμό που τρέχουν στο Π.Π. τον αριθμό τέσσερα (4) ανεξαρτήτου φόντου.
Κατηγορία E hobby: : Όλοι οι αναβάτες θα φέρουν μπροστά από τον αριθμό τους τον αριθμό πέντε (5) ανεξαρτήτου φόντου.

ΑΡΘΡΟ 11 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
Η ενημέρωση των αγωνιζομένων όσον αφορά την φύση και τις δυσκολίες της διαδρομής, θα γίνει μετά το πέρας του
τεχνικού ελέγχου.

ΑΡΘΡΟ 12 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΕΠΑΘΛΑ
-Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στον χώρο της Εκκίνησης ενώ θα ακολουθήσει η απονομή των νικητών, μια ώρα το αργότερο μετά τον τερματισμό της αγωνιστικής ημέρας.
-Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι:
Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας κύπελλο.
Στον 4ο-5ο-6ο κάθε κατηγορίας μετάλλιο.

Οι αθλητές των σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας που συμμετέχουν στις κατηγορίες Ε1, Ε2. Ε3 θα βαθμολογηθούν και για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν θα απονεμηθούν έπαθλα ανά αγώνα και οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος του περιφερειακού πρωταθλήματος με την τελική βαθμολογία.


ΑΡΘΡΟ 13 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
-Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.

Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής.
-Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
-για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το αργότερο 20 λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.
-κατά των αποτελεσμάτων εντός 30 λεπτών μετά την δημοσίευση αυτών.
-για τεχνικούς λόγους εντός 30 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.
[ΑΜΟΤΟΕ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...