Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυκλοφορία των οχημάτων την περίοδο του Πάσχα

Η κυκλοφορία των οχημάτων την περίοδο του Πάσχα αναμένεται και φέτος να είναι αυξημένη:

• Κατά την έξοδο κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη (21.04.2011) από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (15:00-23:00) και τη Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2011) από τα ξημερώματα έως το απόγευμα (05:00-17:00).
• Κατά την επιστροφή, κυρίως τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2011) αλλά και την Τρίτη 26.04.2011 από 10:00-24:00.

Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι τη Λαμία, Ελευσίνα-Κόρινθος και...
Κόρινθος-Τρίπολη μέχρι τα Παραδείσια δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Σε ότι αφορά στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, όπου τα έργα κατασκευής του αυτοκινητόδρομου ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας και αναμένονται καθυστερήσεις. Στο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, θα διατίθενται δύο λωρίδες μειωμένου πλάτους στην κατεύθυνση αιχμής, κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής ροής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στους ανισόπεδους κόμβους της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην κατεύθυνση αιχμής.

Επισημαίνεται επίσης ότι απαγορεύεται η χρήση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης από τους οδηγούς, τόσο για κυκλοφορία όσο και για στάθμευση. Η διατήρηση της ΛΕΑ κενής, για χρήση μόνο από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση συμβάντων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...