Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η όμορφη Τζουλιέτα...


Μία πλούσια παλέτα επιλογών προσωποποίησης είναι διαθέσιμη για την Giulietta. Η γκάμα περιλαμβάνει 2 διαφορετικές επενδύσεις για τα καθίσματα και το σαλόνι (συν υψηλής ποιότητας δέρμα), διαθέσιμες σε τέσσερα χρώματα σε συνδυασμό με 6 τύπους ζαντών αλουμινίου (από 16 έως 18 ίντσες) και 9 χρώματα που αναδεικνύουν το γοητευτικό και σπορ χαρακτήρα του αμαξώματος. Συνολικά υπάρχουν 4 μεταλλικές αποχρώσεις (Alfa Silver, Magnesium Grey, Anthracite Grey και Profondo Blue), 3 παστέλ (Alfa Red, Ghiaccio White και Black), 1 Metal-flake (Etna Black) και μία ειδικής τριπλής επίστρωσης (Rosso Competizione). Η γκάμα του εξοπλισμού ολοκληρώνεται από την Quadrifoglio Verde που έχει ακόμη πιο έντονη σπορ αισθητική και φιλοσοφία, συνδυασμένη με στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας.

Η Giulietta εφοδιάζεται με τους νέους υπερτροφοδοτούμενους (1.4ΤB και 1.4 MultiAir) κινητήρες του ομίλου Fiat που έχουν απόδοση 120 και 170 ίππων, ενώ ο κορυφαίος της κινητήρας είναι ο νέος 1.750TBi των 235 ίππων που προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση Quadrifoglio Verde. Παράλληλα διατίθενται και δύο πετρελαιοκινητήρες 2ης γενιάς ...

1.6 JTDM-2 105 ίππων και 2.0 JTDM-2 170 ίππων, ενώ όλα τα κινητήρια σύνολα καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων που θεσπίζει το πρωτόκολλο Euro5 και εμφανίζουν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Μία επίσης ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα της νέας Giulietta, αφορά τα προσφερόμενα κιβώτια ταχυτήτων, όπου εκτός από ένα 6τάχυτο μηχανικό, φιγουράρει το νέο 6τάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο της εταιρείας (Alfa TCT - Twin Clutch Technology-) με σειριακή και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Πιστά στην υπόσχεση του ομίλου όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, τα κινητήρια σύνολα έχουν εξελιχθεί και κατασκευαστεί κάτω από μία ιδιαίτερα οικολογική λογική, συμβαδίζουν με τα πιο αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων και συν τοις άλλοις εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος συντήρησης, χάρη στα μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στα προγραμματισμένα service. Τα τέσσερα υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ είναι εφοδιασμένα με σύστημα “Start&Stop” και ένδειξη αλλαγής σχέσης GSI, για περαιτέρω οικονομία καυσίμου, ενώ παρουσιάζουν εκρηκτικές επιδόσεις και ευκολία οδήγησης.



1.4 turbo, 120 HP
Ακολουθώντας τη λογική του downsizing, ο τετρακύλινδρος turbo 16V των 1.400 κυβικών αποδίδει 120 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. και 206 Nm ροπής στις 1.750 σ.α.λ. εξασφαλίζοντας έτσι δυναμικές επιδόσεις, ακόμη και στην λιγότερο ισχυρή έκδοσή του. Συνοπτικά η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 9,4’’ και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 195 χλμ./ώρα, τη στιγμή που η μέση κατανάλωση είναι 6,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...