Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία της Allianz με την αγωνιστική Oμάδα Mercedes GP Petronas Formula One™


H Allianz ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Ομάδα Mercedes Petronas Formula One™. Η συνεργασία αυτή τονίζει τη δέσμευση της Allianz στην οδική ασφάλεια, στη Formula One™ και στην αυτοκινητοβιομηχανία.«Αυξημένη συναίσθηση σημαίνει ασφαλέστερη οδήγηση, λιγότερα ατυχήματα και τελικά, λιγότερες ζημίες», δήλωσε ο Joseph K. Gross, Επικεφαλής του Group Market Management της Allianz SE παγκοσμίως. «Περίπου 3.000 άνθρωποι...
πεθαίνουν καθημερινά σε τροχαία ατυχήματα παγκοσμίως και 30.000 τραυματίζονται σοβαρά. Ως παγκόσμιος ασφαλιστής για πάνω από 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα, η Allianz έχει έννομο συμφέρον να μειώσει τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των ατυχημάτων.


H δέσμευση της Allianz στη Formula One™ μπορεί να δημιουργήσει δεσμούς μεταξύ της ασφάλειας των οδηγών Formula One™ και της καθημερινής ασφάλειας των οδηγών παγκοσμίως».

H Allianz αποβλέπει μέσα από τη συνεργασία της με τη Mercedes Petronas σε μια σειρά από θέματα ασφάλειας. Ξεκινώντας από το πρώτο δοκιμαστικό τεστ στη Βαλένθια, ο λογότυπος της Allianz είναι σε δύο κύρια χαρακτηριστικά ασφάλειας: το Στήριγμα Κεφαλής και Αυχένα (ΗANS) και τις ζώνες καθισμάτων των μονοθέσιων αυτοκινήτων. Επιπροσθέτως, οι εταιρείες σχεδιάζουν να εργαστούν από κοινού σ’ ένα πρόγραμμα ενημέρωσης πάνω στην οδική ασφάλεια, το οποίο θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο επωνυμίες είναι ήδη εμφανώς ορατές στις πίστες των αγώνων ταχύτητας παγκοσμίως μέσω του σήματος Allianz στο Αυτοκίνητο Ασφάλειας αλλά και στο Αυτοκίνητο παροχής Πρώτων Βοηθειών της Formula One™ που παρέχονται από τη Mercedes-Benz.

«Κανείς δεν είχε ταυτιστεί με το Αυτοκίνητο Ασφάλειας και το Αυτοκίνητο παροχής Πρώτων Βοηθειών πριν το κάνει η Allianz», λέει ο Gross. «Αυτή η ορατή δέσμευση στην οδική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εμάς ως μήνυμα προς τους 75 εκατομμύρια πελάτες μας ανά τον κόσμο».

Η δέσμευση της Allianz στην οδική ασφάλεια περιλαμβάνει το κέντρο έρευνας Allianz Center of Technology (AZT), το οποίο πάνω από 70 χρόνια παρέχει επιτυχή διαχείριση κινδύνων αλλά και ερευνητικό έργο για ατυχήματα και ζημιές τόσο στην Allianz όσο και στον ασφαλιστικό κλάδο και την αυτοκινητοβιομηχανία. «Η Allianz, όπως και η Mercedes GP Petronas, ενδιαφέρονται απ’ όλες τις απόψεις για την οδική ασφάλεια και βλέπουν τα πιθανά οφέλη για τη συνεργασία για όλες τις πλευρές», λέει ο Joe Gross.

Ο Ross Brawn, Επικεφαλής της Ομάδας Mercedes GP Petronas, σχολιάζει: «Έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε το νέο μας συνεργάτη την Allianz στη Mercedes GP Petronas Formula One Team. Η Allianz έχει ασχοληθεί με τη Formula One™ για αρκετά χρόνια κι έχει επιτύχει άριστη δουλειά στην ανύψωση του προφίλ της οδικής ασφάλειας μέσω των εκστρατειών marketing. Η ασφάλεια είναι αναμφίβολα ουσιώδης στο δικό μας αγώνισμα, και με κάθε καινοτομία η οποία βελτιώνει την ασφάλεια στη Formula One™, υπάρχει η πιθανότητα αύξησης της οδικής ασφάλειας για τους οδηγούς παντού».

«Πραγματικά χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε την Allianz ως νέο συνεργάτη για την ομάδα μας», λέει ο Νorbert Haug, αντιπρόεδρος της Mercedes-Benz Motorsport, και συνεχίζει: «Από την εφεύρεση του αυτοκινήτου εδώ και 125 χρόνια, η Mercedes-Benz είναι πάνω απ’ όλα πρωτοπόρος από κάθε άποψη ασφάλειας μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο, κι έχει αποφασιστικά προωθήσει βελτιώσεις σχετικά με την ασφάλεια και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτή η φιλοδοξία ταιριάζει με την Allianz και θέλουμε να την τονίσουμε με τη συνεργασία μας στη Formula One™».

Η Αllianz είναι συνεργάτης της Formula One™ από το 2000, ενώ πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με την AT&T Williams. Αυτή η επιτυχής συνεργασία τελείωσε το 2010.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...