Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

17ο Ράλλυ Φίλιππος 16 - 17 Απριλίου 2011

Μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ η Λ.Α. Βέροιας ξεκίνησε τις εργασίες για τη διεξαγωγή του 17ου Ράλλυ Φίλιππος.

Το 17ο Φίλιππος δεν θα έχει θα έχει αλλαγές από πέρυσι.

‘Έτσι θα περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες μήκους 174 χλμ (Πολυδένδρι – Κουστοχώρι) με service park στο ίδιο σημείο με πέρυσι.

Η μόνη αλλαγή που θα γίνει είναι ότι η έναρξη του αγώνα θα ...
γίνει 1 ώρα αργότερα δηλαδή στις 10:30 ενώ αλλάζει και ο αλυτάρχης του αγώνα.

Ζήτησε επίσης, η ώρα κλεισίματος των ειδικών να μειωθεί κατά 30 λεπτά ώστε να μπορέσουν να μπουν στην ειδική περισσότεροι θεατές ενώ ανέφερε ότι στο νέο φυλλάδιο του αγώνα που θα εκδοθεί σε λίγες μέρες θα υπάρχουν σημειωμένες οι καλύτερες και πιο εντυπωσιακές θέσεις του αγώνα στις οποίες θα μπορεί ο θεατής με ασφάλεια να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Αναφορά έγινε για την επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης η οποία πρόκειται το επόμενο διάστημα να αναβαθμιστεί με σκοπό την ενημέρωση τόσο των μελών και φίλων του αυτοκινήτου αλλά και των δημοσιογράφων για τα δρώμενα στο χώρο.

Οι προετοιμασίες για το 17ο Ράλι Φίλιππος εντείνονται μετά την απόφαση της ΕΘ.Ε.Π.Α. να εντάξει τον αγώνα στο πρόγραμμα του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Η διοίκηση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στο πλαίσιο αυτό με χαρά ανακοινώνει πως παρέχεται σε όσους αγωνιζόμενους επιθυμούν να ταξιδέψουν από την Αθήνα, αυτοκινητάμαξα στην προνομιακή τιμή των 60 ¤ για κάθε αυτοκίνητο.

Η παροχή αφορά αγωνιστικά αυτοκίνητα και μόνο και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασίλη Μπιλαδέρη στο τηλέφωνο 6977 354 180.

Υπενθυμίζεται πως η Λέσχη έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής και η σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Λέσχης στη διεύθυνση www.lav.gr

Εκεί υπάρχει και πίνακας προσωρινών συμμετοχών προς ενημέρωση κοινού και αγωνιζομένων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...