Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VW CLUB: 25 - 27 Μαρτίου Πανελλήνια Συνάντηση 2011 στον Βόλο


Ανακοίνωση του VW CLUB
25 - 27 Μαρτίου Πανελλήνια Συνάντηση 2011 στον Βόλο

"Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας προσκαλεί στη Πανελλήνια Συνάντηση 2011 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25 ~ 27 Μαρτίου 2011 στον Βόλο. Εκεί θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 7 χρόνια Hellenic VWClub και θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της πίτας για το 2011.

Το ξενοδοχείο που επιλέχθηκε είναι το... Valis Resort, μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5* στην οποία θα διανυκτερεύσουμε την Παρασκευή 25 και το Σαββάτο 26 Μαρτίου, και όχι μόνο για όσους επιθυμούν να παρατείνουν την εκδρομή Δημοσιευμένη Εικόνα.

Τονίζεται ότι το 2011 θα γίνει μόνο μία Πανελλήνια Συνάντηση λόγω της προγραμματισμένης εκδρομής στην Γερμανία που θα γίνει τον Οκτώβριο.

Πριν γίνει αναφορά στο κόστος συμμετοχής σημειώστε ότι το Δ.Σ. έχοντας υπόψη του την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, αναζήτησε την καταλληλότερη περίοδο, την πιο ενδεδειγμένη τοποθεσία και κυρίως την πιο συμφέρουσα οικονομική πρόταση, που όμως δεν υπολείπεται της ποιότητας που όλοι έχουμε συνηθίσει. Η πόλη του Βόλου, που θα φιλοξενήσει όλους τους φίλους της κοινότητας, βρίσκεται σχεδόν στην μέση και είναι εύκολα προσβάσιμη απο τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Επίσης σε αυτή την εκδρομή και μόνο, ισχύουν δυο αποφάσεις του Δ.Σ. που σκοπό έχουν να συνδράμουν υπέρ των VIP μελών. Εν πρώτοις, οι συνοδοί των VIP μελών, που είναι ζευγάρι, θα πληρώσουν κόστος συμμετοχής ως ενεργά VIP μέλη. Κατά δεύτερον, το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για την διεξαγωγή της Πανελλήνιας Συνάντησης, απο το ποσοστό που θα προερχόταν απο τα VIP μέλη, θα καλυφθεί από ταμείο του σωματείου και τους φίλους που δεν ανήκουν στα εγγεγραμμένα μέλη. Κατόπιν των παραπάνω τα κόστη συμμετοχής διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Κόστος συμμετοχής* ανά άτομο/ημέρα (με πρωινό σε μπουφέ)
VIP Members
Μονόκλινο: 75 ευρώ
Δίκλινο: 45 ευρώ
Τρίκλινο: 40 ευρώ

Members
Μονόκλινο: 85 ευρώ
Δίκλινο: 50 ευρώ
Τρίκλινο: 45 ευρώ

παράδειγμα για 1 δίκλινο με 1 VIP μέλος και 1 απλό μέλος το κόστος είναι 95 ευρώ.

*Η τιμή συμμετοχής περιλαμβάνει τα έξοδα μιας διανυκτέρευσης, χώρου στάθμευσης, πρωϊνού, σύνδεση Internet, χρήση των εγκαταστάσεων εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του γυμναστηρίου, πίτας, αναμνηστικού, τιμητικής πλακέτας και τυχόν άλλα έξοδα εκδήλωσης. Τυχόν πλεόνασμα από το κόστος συμμετοχής θα κατατεθεί στο ταμείο της λέσχης για την οικονομική της ενίσχυση."
Από το VWCLUB FORUM

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...