Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Saab Automobile υπογράφει καινοτόμο συμφωνία προμήθειας με την ZF Chassis Systems


H ZF θα εγκαταστήσει υπομονάδα κοντά στο εργοστάσιο της Saab Automobile για την κατασκευή και προμήθεια προηγμένων εμπρόσθιων υποπλαισίων και οπίσθιων αξόνων τα οποία θα τοποθετηθούν στις επόμενες γενιές αυτοκινήτων Saab

Καλύτερος ποιοτικός έλεγχος, μειωμένα κόστη μεταφοράς και έρευνας

Trollhättan, Σουηδία: Η Saab Automobile επεκτείνει την επιχειρηματική στρατηγική της ξεκινώντας από την ίδρυση κατασκευαστικής...
υπομονάδας σε συνεργασία με την ZF Chassis Systems, ένα παγκοσμίου επιπέδου πρωτοπόρο προμηθευτή συστημάτων πλαισίων και μετάδοσης.

Με έδρα στο Halvorstorp, μόλις τρία χιλιόμετρα από τις προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής της Saab Automobile στο Trollhättan, το εργοστάσιο θα λειτουργήσει την κατάλληλη στιγμή, ξεκινώντας με την παραγωγή εμπρόσθιων υποπλαισίων και οπίσθιων αξόνων τα οποία θα τοποθετηθούν στις επόμενες γενιές αυτοκινήτων Saab.

Στα πλαίσια της συμφωνίας, οι εγκαταστάσεις θα διοικούνται από την ZF σαν θυγατρική εταιρεία, με την επωνυμία ZF Sverige AB, ενώ αναμένεται να απασχολεί περίπου 50 άτομα. Η παραγωγή των μεγάλων πρεσσαριστών τμημάτων του υποπλαισίου θα απομακρυνθεί από την αντίστοιχη μονάδα του εργοστασίου του Trollhättan και θα μεταφερθεί στο ZF Sverige όπου θα γίνεται και η συγκόλληση τους και η συναρμολόγηση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του αμαξώματος. Τα εξαρτήματα ανάρτησης και φρένων θα τοποθετούνται, επίσης, στους οπίσθιους άξονες για να διαμορφωθούν πλήρως τα συστήματα. Όλες οι μονάδες θα επιστρέφουν συναρμολογημένες στο εργοστάσιο για να εγκατασταθούν σε οχήματα της γραμμής παραγωγής.

Η λειτουργία μιας ‘δορυφορικής’ εγκατάστασης θα φέρει τις εταιρείες ZF και Saab Automobile πιο κοντά, διευκολύνοντας την από κοινού ανάπτυξη εξαρτημάτων και επιτρέποντας τη διενέργεια συναφών διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου. Επίσης, τα κόστη μεταφοράς θα είναι μειωμένα και δεν θα είναι αναγκαία η μετακίνηση μεγάλου όγκου αποθεμάτων στο εργοστάσιο του Trollhättan.

Το εργοστάσιο του Halvorstorp κάνει χρήση μέρους των εγκαταστάσεων που είναι ήδη μισθωμένες από τη Saab Automobile, επικυρώνοντας έτσι τη νέα μέθοδο λειτουργίας της επιχείρησης με στρατηγικούς προμηθευτές. Η λειτουργία του θα ξεκινήσει το προσεχές έτος και θα εφαρμόσει αντίστοιχες διαδικασίες για τα μελλοντικά μοντέλα Saab, τα οποία θα μοιράζονται την πρόσφατα αναπτυγμένη αρχιτεκτονική αμαξωμάτων των αυτοκινήτων Saab. Είναι η πρώτη φορά που ένας προμηθευτής αμαξωμάτων εγκαθιστά μονάδα υπό του εργοστασίου Saab Automobile και η πρώτη φορά που η ZF λειτουργεί εγκαταστάσεις στη Σκανδιναβία.

“Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη των μηχανολογικών δυνατοτήτων μας,” ανέφερε ο Mats Fägerhag, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Οχημάτων της Saab Automobile. “Μας δίνει στενή πρόσβαση στην παγκοσμίου επιπέδου εξειδικευμένη εταιρεία μηχανολογικών κατασκευών ZF, η οποία θα γίνει ένα αναπόσπαστο τμήμα του προγράμματος ανάπτυξης προϊόντος μας. Είναι μια κατάσταση κατά την οποία ωφελούνται και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές από άποψης επιχειρηματικής και κατασκευαστικής προοπτικής.”

Επιπρόσθετα, το εργοστάσιο της ZF Sverige έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει με εξαρτήματα και άλλους Σουηδούς κατασκευαστές. “Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε επιτύχει αυτήν την συμφωνία με την Saab Automobile που θα ευθυγραμμίσει δύο παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις” αναφέρει ο Dr. Peter Holdmann, Επικεφαλής του Τμήματος Αμαξωμάτων της ZF. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την Saab Automobile και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της ως ανεξάρτητου κατασκευαστή οχημάτων.”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...