Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel Παρουσιάζει την Ευρωπαϊκή Μουσική Περιοδεία της Katie Melua


  •  Δωρεάν download του τραγουδιού ‘Walk Lightly On The World’ μέσω του website της Opel
  •  Το ηλεκτρικό Opel Ampera θα συνοδεύσει την ερμηνεύτρια στην Ευρωπαϊκή τουρνέ της
Η ερμηνεύτρια και πρέσβειρα της Opel, Katie Melua, ξεκινά την Ευρωπαϊκή μουσική περιοδεία της αύριο στη Δρέσδη. Με την ονομασία ‘The House’, από τον τίτλο του τελευταίου της άλμπουμ, η τουρνέ θα ταξιδέψει σε 51 Ευρωπαϊκές πόλεις. Για τη Γερμανία, έχουν προγραμματιστεί συναυλίες σε 9 πόλεις μεταξύ των οποίων Βερολίνο (28 Μαρτίου), Αμβούργο (4 Απριλίου), Μόναχο (11 και 12 Ιουνίου) και Φράιμπουργκ (21 Ιουνίου).

Με την έναρξη της περιοδείας, η Opel θα προσφέρει στους οπαδούς της Katie Melua τη δυνατότητα να ...
κατεβάσουν δωρεάν το τραγούδι ‘Walk Lightly On The World’. Το αρχείο ΜΡ3 θα είναι διαθέσιμο για download από την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί (ώρα CET) μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί (ώρα CET) στη διεύθυνση www.opel-ampera.de και www.opel.de. Οι οπαδοί μπορούν επίσης να αποκτήσουν το τραγούδι δωρεάν μέσω της διαδραστικής έκδοσης του Opel Magazine για iPad, Opel iMag.

Συνδυασμός που… ηλεκτρίζει: Opel Ampera και Katie Melua live
Η έκδοση παραγωγής του Opel Ampera που πριν λίγες ημέρες έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα συνοδεύσει την Katie Melua στην περιοδεία της. Οι οπαδοί θα μπορούν να ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία πριν τη συναυλία κάνοντας την πρώτη τους γνωριμία με το επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας. Η Opel επιφυλάσσει ακόμα αρκετές εκπλήξεις όπως ένα DVD και φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς διαθέσιμες για download μέσω Bluetooth. Οι οπαδοί της Katie Melua μπορούν επίσης να στείλουν ένα live video από τη συναυλία στους φίλους τους μέσω Facebook.

«Η Katie Melua είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια. Ταιριάζει στη μάρκα μας και της δίνει μία φυσιογνωμία. Προσφέρουμε στους οπαδούς της αληθινή προστιθέμενη αξία με τις δραστηριότητές μας στις συναυλίες» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersale της Opel. «Συμβολίζουμε έννοιες όπως καινοτομία, δυναμική, περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη – αξίες τις οποίες η Katie Melua αντιπροσωπεύει αξιόπιστα και αυθεντικά».

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Opel αντιμετωπίζει θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα και νιώθω πολύ άνετα με τη συνεργασία. Η χημεία μας είναι τρομερή. Είχα ήδη την ευκαιρία να οδηγήσω την έκδοση παραγωγής του Ampera, και πραγματικά εντυπωσιάστηκα» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Παγκοσμίως διάσημη για την περιβαλλοντική ευαισθησία και τη φιλανθρωπική δράση της, η Katie Melua συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πρωταγωνιστές της διεθνούς μουσικής σκηνής με το μοναδικό και απαράμιλλο στυλ της. Έχει ήδη κερδίζει έναν εντυπωσιακό αριθμό διακρίσεων κατά τη διάρκεια της σχετικά πρόσφατης καριέρας της. Η συλλογή βραβείων της περιλαμβάνει τα “Echo” (Η Πιο Επιτυχημένη Πρωτοεμφανιζόμενη Ερμηνεύτρια σε Διεθνές Επίπεδο) και “DVD Champion” (Βραβείο Καλλιτεχνών στην Κατηγορία Μουσικής), και τα δύο το 2005, Dutch “Edison Award” 2006 (Η Καλύτερη Διεθνής Ερμηνεύτρια), World Music Award 2006 (η πιο επιτυχημένη Βρετανίδα τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο), “Golden Camera” (Η Καλύτερη Διεθνής Μουσικός) και το “Echo” (Η Καλύτερη Διεθνής Ερμηνεύτρια Rock/Pop), και τα δύο το 2007.

Η Μουσική Περιοδεία της Katie Melua* ‘The House’ 2011 (Γερμανία)
09. Μαρτίου Δρέσδη – Messe Dresden, Halle 1
28. March Βερολίνο – o2 World
30. March Νυρεμβέργη – Arena Nürnberger Versicherung
01. April Κολωνία – Lanxess Arena
02. April Μάνχαϊμ – SAP Arena
04. April Αμβούργο – o2 World
05. April Μπράουνσβαϊγκ – Volkswagen Halle
11. June Μόναχο – Philharmonie
12. June Μόναχο – Philharmonie
21. June Φράιμπουργκ – Rothaus Arena

* Όλες οι ημερομηνίες του ταξιδιού υπάρχουν στο: http://www.opel.com/experience_opel/opel-world/katie-melua/about-the-tour.html
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...