Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan: Συνεχίζεται το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» παράλληλα με την κρατική απόσυρση


Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» από τη Nissan, μεγιστοποιώντας το κέρδος για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητό τους, μέχρι τις 31/03/2011.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, εξακολουθεί και προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις, μέσω του προγράμματος της «Χρυσής Επιταγής» στους πελάτες που θα παραγγείλουν αυτοκίνητο μέχρι την 31η Μαρτίου 2011. Επιπρόσθετα στην περίπτωση όπου η αγορά του νέου αυτοκινήτου Nissan συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση, οι πελάτες κατοχυρώνουν και τις σημαντικές μειώσεις του Ε.Τ.Τ που ισχύουν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, κατοχυρώνει:...



* Σημαντικά χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (συνολικό κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο).

* Επιπλέον μείωση της τελικής τιμής του αυτοκινήτου, αν η αγορά του συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για τα ελαφρά φορτηγά η Nissan ξεκινάει πρώτη την «Μεγάλη Απόσυρση». Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι πελάτες της Nissan, επωφελούνται από εκπτώσεις που φθάνουν μέχρι 2.400 €.

Οι παραπάνω προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους πελατές της Nissan. Σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής», καθώς και για την απόσυρση, παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...